KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Ez tenyleg megtortenik es...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Ez tenyleg megtortenik es eszre sem vettem?

Figyelt kérdés

A nƑverem es a mostoha tesonk kavarnak amire nemreg jottem ra.đŸ€Ż

A noverem 19, a mostoha tesonk 21.

Anya ujra ferjhez ment 2018ban es a mostohaapank hozta a fiat.

Most unnepelte az 50. Szultesapjat es elmentunk wellnesbe mindannyian.

Felmentem a szobaba egyedul es nem tudtak h bent vagyok a furdoben mikor bejottek. Hallottam ahogy beszelgetnek, reszletesen mindent kb 15 percig. Leobbentem. A noverem egy igazi ribi. Total kivagyokđŸ˜”â€đŸ’«

Tudom h semmi kozom hozza de szerintm szolnom kellene h mi megy mert nem egeszseges

ma 07:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** vĂĄlasza:
Jo csaj lehet a növéred. (Vagy a sråc nagyon kényelmes, két lépést se tesz szexért.)
ma 08:57
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/25 anonim ***** vĂĄlasza:
Te amĂșgy milyen nemƱ vagy?
ma 09:20
 13/25 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Lany vagyok
ma 09:35
 14/25 anonim ***** vĂĄlasza:
ÖsszehoznĂĄl a nƑvĂ©reddel? :D
ma 09:43
 15/25 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem...
ma 09:51
 16/25 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Irigy vagy! :D
ma 10:23
 17/25 anonim ***** vĂĄlasza:
14-es végem rajtad :DDD
ma 10:24
 18/25 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

AmĂșgy meg az Ƒ dolguk, Ă©n tök kĂ­vĂĄncsi lennĂ©k miket csinĂĄlnak, mennyiĂ©rt. :D

Az a baj hogy te ilyen savanyĂșuborka vagy, ahelyett hogy falaznĂĄl neki, Ă©s kiszednĂ©l belƑle minden infot azzal hogy cinkossĂĄ vĂĄlsz, inkĂĄbb hƑbörögsz mint valami hĂĄzmester.

ma 10:35
 19/25 anonim ***** vĂĄlasza:
KĂ©rdezƑ, te is vĂĄllalnĂĄd? Fizetek szĂ­vesen!
ma 10:57
 20/25 anonim ***** vĂĄlasza:
Mennyire kell ahhoz lĂșzernek lenni egy 1-10es skĂĄlĂĄn hogy valaki LÁTATLANBAN BÁRKINEK felajĂĄnlja hogy fizet csak luk közelĂ©be jusson? :D
ma 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!