Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szexuálisan, akár parkapcsoaltra mennyire vonzó, jöhetne szóba egy ilyen férfi?
51 éves, anyukájával él. Pinát sosem látott még a születésén kívül. Szép fekete belebújós nagypapás cipőt visel, hózentróglit is olykor és picit pocakos. Hónaljszaga támad néha és végtelenül hisz a Fidesz-KDNP ártatlanságában, nagy Bayer Zsolt, Semjén fan. Amúgy intelligens és egyedi humora van.
Ő az egyik ismerősöm.
Kort is írjatok és indoklást!
Szerintem ez nem komoly kérdés, mert minden sztereotípiát felsorol, amit a társadalom a túlkoros szüzekről gondol.
Ha mégis létező jelenség, akkor, ha én független lennék (nem vagyok az), 48 éves nőként azt mondanám, taszítana. Egyrészt az anyáról való leválás hiánya, másrészt az igénytelen ápolatlansága miatt. A fidkányság se egy vonzó tulajdonság.
Az ismerősödnek a következőket kellene tennie, hogy nőhöz jusson: fürödni, naponta dezodort használnia, az öreges, csúnya cuccokat lecserélnie, de főleg az anyáról le kellene válnia és tököt növesztenie. Gondolom, jó tutyimutyi lehet.
Nem lehet, hogy enyhén autista? Köztük van sok ilyen figura.
Amúgy ő akar társat? Lehet, hogy azért is van egyedül, meg azért ápolatlan, mert aszexuális, lehet, hogy nem is akar senkit.
Akkor sajnálom őt. 51 évesen már egy nem autistának is nehéz a szokásain változtatni, minél idősebbek vagyunk, annál nehezebben változunk. Egy autistának ez még nehezebb, ők nemigen viselik jól a változásokat. Lehet, hogy az anyjáról is azért nem vált le, mert az is változás lett volna.
Van egy ötletem. Ha vallásos is (ami a Semjén-imádatból kikövetkeztethető), akkor talán járjon gyülekezetbe. A vallásos közösségekben vannak olyan aggszűz negyvenes nők, akik lehet, hogy szívesen összejönnének vele. Legalábbis nagyon konzervatív nők, akiket nem zavar, hogy öreges a stílusa, az anyukájával él. Nagy szerelmi házasság nem várható, de egy baráti alapú, jó párkapcsolat kialakulhat. Eleve aggasztó, hogy fog megélni majd egyedül, nem tűnik önállónak. Sok enyhén autista számára nehéz az önellátás, vannak, akik diplomások, de nem tudnak egy ügyet egyedül elintézni. Erről beszél ez az érintett nő is:
https://www.youtube.com/watch?v=ABO2qf9lExo
Emiatt lehet, hogy nem is veszi észre, hogy kissé büdös. Sok autistának vannak gondjai a testápolással, gyakran nem is veszik észre, ha pl. koszos a ruhájuk, testszaguk van, kócos a hajuk, stb. Rá kellene vezetni arra, hogy használjon dezodorokat. Igazából egy pszichológus tudna neki jó tanácsokat adni.
A fidkányozásért meg elnézést kérek. Nem akartam bántó lenni, de nagyon nem bírom orbáncékat. Ettől függetlenül voltak fideszes ismerőseim, akik rendesek voltak. Leírásod alapján jó ember a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!