Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanátok a párotokkal ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal ha kiderülne, hogy a lábszagra gerjed valójában és eddig titkolta, közben a szennyes zoknijaitokra verte ki?

Figyelt kérdés

1.5 éve vagyunk együtt és most mondta el, hogy ez a kedvence. Nem értem hogy lehet a büdös lábra, lábszagra gerjedni, szerintem ez undorító. Nekem sosem büdös a lábam szerencsére és nem is szeretném ha szexuálisan erre gerjedne rajtam. Ez szerintem ez beteges. Ti miként reagáltatok volna erre ha ezt ennyi idő után tudjátok meg, főleg azt, hogy néha kiverte a szennyes zoknijaitokra?

21/L

jan. 20. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Na megint a “21/L”
jan. 20. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha neked ez nem jön be, akkor ezt el kell neki mondanod, bár nem fog neki tetszeni. Betegesnek akkor mondjuk, ha full, totál csak erre gerjed be. Viszont:

Mi lenne, ha megegyeznétek? 1* a te kívánságod teljesül az intimitás területén, 1* az övé? Ekkor kvittek lennétek.

jan. 20. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, de ha a csaj a zokniaimmal csinálna valami ilyesmit, engem nem különösebben érdekelne.. ha neki ez jó :)
jan. 20. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Ez az Ecetes. Be ne dőljetek
jan. 20. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
21L na persze. Na szerintem te ne ezen pörögj, hanem azon hogy még mindig szüzvagy
jan. 20. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Olyan szerencsésnek érzem magam hogy 2025-ben normális párom van, aki nem izgul büdös zoknira, a lábamra, a kakira stb… 😇
jan. 20. 23:00
 7/11 anonim ***** válasza:
mit érdeköl engem
jan. 20. 23:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyes válaszolóknak nem értem mi a gondja a korommal, vagy talán 21 éves lányként velem ez nem történhet meg? A párom 26 éves egyébként. Még nem szakítottunk, de ez nálam nem hiszem, hogy beleférne hosszabb távon. Elsőre azt hittem viccel, de egyáltalán nem és kérte, hogy gondoljam át jól mielőtt bármit másként gondolok innentől róla.
jan. 21. 01:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz ? ! szakíts vele nyugodtan.

Mi az hogy ott van a szép csinos és fiatal barátnője és ő neki más kell.

EZ biozony nagyon beteges defekt dolog .

Nyilván lesz ott még más iylen elferdült , aberrált dolog ami miatt úgyis szakítatok ha neked ez nem a kedvenced.

jan. 21. 07:43
 10/11 anonim ***** válasza:
én azt nem értem ha a te lábadnak nincs szaga nem büdös akkor meg miert verte ki a zoknidra? akkor nem verte volna ki, vagyis a te lábadnak,zoknidnak is van szaga
jan. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!