Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Elég furcsa helyzetbe kerültem. Belenézett a szennyesbe.
Sziasztok!
Elég kínos és fura helyzetben vagyok. Két napig dolgozott nálunk egy burkoló, és azt vettem észre, hogy a szennyestartóban a ruhák teljesen más sorrendben vannak, mint ahogy abban benne voltak. Biztosan tudom, mert ami az alján volt fehérnemű a tetejére került.
Fogalmam sincs mit tegyek, kérjem számon vagy úgy sincs értelme?
Sztem ne kérd számon, mert úgyis lefogja tagadni.
Amúgy ilyen és hasonló esetek simán megtörténik. Tavaly pl volt olyan rendőrségi ügy, hogy egy festőbrigád ment ki egy házat festeni és tulaj oda adta nekik a kulcsot és a festő segédmunkása kirabolta a tulajt... Ennyit erővel.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki pl takarítani megy másokhoz és mesélte, volt hogy megnézte a tulaj ruháit, meg volt hogy fel is próbálta őket, mert megtetszett neki. Nyilván nem lopta el és nem is koszolta össze, de nagyon sok olyan dolgot megcsinálnak az emberek, amit nem is néznének ki és igen utána meg a pékségben rád mosolyog az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!