Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről?
Figyelt kérdés
A barátnőm nem szereti az ágyban, ha nyalom sőt magát a nyalast sem szereti mert nem érezz semmit tőle,ha néha szexelünk is akkor csak úgy tud el élvezni ha közbe maszturbál és ha velem van is legtöbbször csinálja szex helyett. Vettem neki szexy fehérnemű szettet is de ő csak akkor veszi fel ha egyedül van és masztizik és ha én be akarok szállni már nem is élvezi így inkább hagyom.tobb mint egy éve vagyunk együtt és az biztis hogy szeret engem de a szexet velem már nem annyira ő mindig ilyen volt hogy egyedül szerette de mással meg nem. Fiatalabb korában Meg erőszakolták igy teljesen abnormális dolgok vonzáktegnap 20:43
2/6 anonim válasza:
A kérdésben a válaszod
Ott van az utolsó sorokban
Velem is ez történt engem se hétköznapi dolgok vonzanak
Egy hétköznapi srácnak ez beteg abnormális
Épp ezért mondom azt hogy pár kapcsolatra alkalmatlan vagyok függetlenül attól hogy nagyon tudok szeretni az aktust nem tudom én se élvezni a nyalás jól esik de nem tudok élvezni tőlle talán 1x sikerült de akkor meg sírtam
N31
4/6 anonim válasza:
Szexi fehérneműt magadnak vetted és nem neki... Valószínűleg nem bízik benned, mint férfi és ezért sem lazul rá, kívánja a dolgokat...
5/6 anonim válasza:
#4 vagyok és ha valóban ilyen dolgokon ment keresztül nem jelentheted ki hogy abnormális dolgok vonzák. Valószínűleg fel kell dolgozni a történteket. És ezt nem te a gyakorin fogod megoldani. Nem áll készen újra olyan szituban lenni, ha meg benne van, olyan mint az erőszak közben. Egy darab fa. Akkor a lelket és testét meggyalázták. A lelke meghalt..egy kicsit...
6/6 anonim válasza:
Gondolom nem vagy egy nagy ász orálban (sem). Barátnődnek pszichológus tud segíteni, neked pedig egy kis olvasás. Az ilyen nő maszturbálásfüggő lehet, nagy eséllyel.
De végülis zsák a foltját. A jó szex nem alanyi jogon jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!