Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek Lily Philips...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek Lily Philipsről, a fiatal nőről, aki egy nap alatt 100 férfival feküdt le?

Figyelt kérdés

Az egyik forrás: [link]

Februárban pedig 1000 férfira emelte a tétet, amit nemtudom, hogy fog végig csinálni, mert szerintem az rengeteg férfi, nagyon nagyon sok, még akkor is, ha csak pár percig vannak az emberben...

Illetve hiába húznak óvszert a pasik, szerintem akár még így is el lehet kapni bármit. Vagy nem?

tegnap 18:30
1 2
 11/15 nb2019 ***** válasza:
100%

11-es: Inkább mondjuk úgy, hogy csinált valamit, amit lefekvésnek nevezett.

Bakker, 41 másodperc.

Kérdező: Most őszintén, szerinted mi történik 41 másodperc alatt, amit jól kellett bírjanak? Már persze feltételezve, hogy nem 120 másodperc 3 lyukra egyszerre. Mert akkor tényleg elismerésem...

tegnap 19:22
 12/15 A kérdező kommentje:
13-as. A 41 masodperc nyilván keves, de mikozben érzem h jon a következő es következő es következő, nekem egy idő utan mentalisan lenne sokk.... En nemtudnam feldolgozni h ennyi pasi belemdugja a farkat. Illetve nekem beállna a lábam, ha ennyi ideig szét kellene tennem, vgy ilyesmi. Azert 1000 pasi osszesen mar sok ido....
tegnap 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy biztos jól megfizetik érte 😂

Amúgy a cikk alapján 2 millió dollárt, azaz kb. 400 millió Ft-ot kasszíroz évente. Hát ja, a szimpla k.rváknak lehet nem egy nap, hanem egy hónap alatt van 100 kuncsaftjuk, de a töredékét sem keresik ennek.

tegnap 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 41? ja, enni, inni, pisálni, pihenni, nem kell megállni ugye?

Ilyen témában az 50 / 65 guys creampie "sorozat" volt még kb hiteles.

tegnap 21:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Hat de nyilvan meg kell allni.... De attól még toljak rendesen órák hosszat. De inkabb konnyits magadon, mielott felrobbansz, az h nekem esel k*rvara leporog rólam. Pfff
tegnap 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!