Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes dominák miért kérik azt hogy pasi pasival legyen?
Mi ez az új őrület? Karácsony óta volt több időm ismerkedni és 3 részre szedve vannak jelöltek.
1. Fizetős
2. Dagi vagy örge
3. Fiatal, nem fizetős, de olyat kér amit nem akarok. Ez hogy pasival kell szexelni az új. Mondjuk én agyalok, hogy hagyom hogy csávó elégítsen ki, mert nagyon tetszik amit akar a csaj és ő maga is, de nem értem. Azt írta ez bizonyítja bármit megtennék és jó szolga lennék. Amúgy próbálom majd a másik srácot meggyőzni, hogy kamuzzuk, hogy megtettük amit kell. Vagy fizetek neki valamennyit.
Én is szoktam ezt. Miért? Mert aki ezt megteszi bármit meg fog tenni. Plusz mert a goldengaten naponta 2levél tuti jön aki jelentkezne. Ha nagyon jó a pali nem szoktam ezt de ha csak határeset akkor igen.
Jó olvasni hogyan játszaná ki valaki. Lehet ezt berakom tesztnek. Pl az egyik tapasztalt szolga kell majd legyen vele és azt kell akarja hogy csapjanak be. Ha meg belemegy kiesik a játékból. Kösz a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!