Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes dominák miért kérik azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes dominák miért kérik azt hogy pasi pasival legyen?

Figyelt kérdés

Mi ez az új őrület? Karácsony óta volt több időm ismerkedni és 3 részre szedve vannak jelöltek.

1. Fizetős

2. Dagi vagy örge

3. Fiatal, nem fizetős, de olyat kér amit nem akarok. Ez hogy pasival kell szexelni az új. Mondjuk én agyalok, hogy hagyom hogy csávó elégítsen ki, mert nagyon tetszik amit akar a csaj és ő maga is, de nem értem. Azt írta ez bizonyítja bármit megtennék és jó szolga lennék. Amúgy próbálom majd a másik srácot meggyőzni, hogy kamuzzuk, hogy megtettük amit kell. Vagy fizetek neki valamennyit.

ma 11:39
 1/10 kis kolbász ***** válasza:
17%
Jézusom 🤣🤣🤣
ma 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajna igaz amit írsz. Én se értem. Szerintem az van hogy annyian írnak nekik hogy akad minden ujjukra napi 1 és így azt választják aki bármit. Én akihez járok neki ajándék kell mostanság azaz elment a fizetősbe végülis. Pedig csak 3x voltam mire lett ez. Sajna kevés van fiatal és nem meglepő ha rájönnek hogy az élvezet mellé jó a pénz is. Válogathat, szexelhet ha akar és még jövedelmez is…
ma 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
És ezt hol találtad?
ma 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Nekem csak egy kerdesem lenne, mi az az ÖRGE? (Dagi vagy örge) 😅
ma 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Vagy ogre :D Öreg akart lenni ;)
ma 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
A mai világban egyre több fiú akarja sráccal átélni a jót. Ezen már ne csodálkozz. Rengeteg biszex srác van, akinek csaja van, de mellette fiúhoz jár kielégülni.
ma 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Azért kérik mert elég megalázó és a szubságnak ez a lényege
ma 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért mert a többet fizetö himnemü meleg.
ma 13:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a másik meleg. Hisz a melegek simán találnak maguknak...
ma 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is szoktam ezt. Miért? Mert aki ezt megteszi bármit meg fog tenni. Plusz mert a goldengaten naponta 2levél tuti jön aki jelentkezne. Ha nagyon jó a pali nem szoktam ezt de ha csak határeset akkor igen.

Jó olvasni hogyan játszaná ki valaki. Lehet ezt berakom tesztnek. Pl az egyik tapasztalt szolga kell majd legyen vele és azt kell akarja hogy csapjanak be. Ha meg belemegy kiesik a játékból. Kösz a tippet.

ma 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!