Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmegy és utána mindjárt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmegy és utána mindjárt tudja folytatni? Áll neki miután elment?

Figyelt kérdés
Én ilyet még nem éltem át férfival, lehetősége ez?
jan. 19. 00:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Igen bizony van ilyen.

Azért sok minden befolyásolja, ez sem megy ám minden alkalommal. Napi rendszeres szex mellett nem, de pár nap kihagyás után tud működni. De sok múlik a szituáción, a partnerem és hogy akkor épp milyen a szex és milyen hosszú volt az előjáték.

jan. 19. 06:03
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Én is ilyen vagyok, 2 a minimum, amit igényelnék, de 3 menetig kényelmes.

Orálál a legtöbb egyszerre 6 volt. A 6. már fájt, nem volt jó. Szexben pedig nem is bírtam volna, mert ott aktívan mozogni is kell közben, nem tudtam volna már az Élvezet re koncentrálni.

Sajnos, ez a tulajdonságom nincs megbecsülve, így kompromisszumoként marad az egy, és csak időnként lehet egy második is mellé.

jan. 19. 06:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Meglepődtem a valaszokon, köszönöm. Nekem ez új,pedig nem vagyok fiatal és a párom is 40 felett van.
jan. 19. 06:34
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Elofordul. Velem akkor volt ilyen ha tenyleg nagyon izgato volt a helyzet es foleg a partnerem. Mondjuk eletem soran 5-10 szer ha elofordult ez a duplazas. Haverom peldaul ilyen rendszeresen. Baratnoje meselte.

32F.

jan. 19. 06:45
 15/18 anonim ***** válasza:
14%

Ha nem szed semmi vágyfokozót, akkor is előfordulhat, vannak rá praktikák (írom ezt úgy, hogy nekem 10ből 9szer teljesen elpuhul azonnal az első spricc után):

-az első spriccnél nem ad ki mindent magából, úgymond elrontja az orgazmust, így megmarad még a vágy, és tudja folytatni

-sokat gyakorolta régebben azt, amit fennebb írtam

-átlag feletti a libidója és/vagy tesztoszteron szintje

-gondolom max 10 perc után jön az első spricc, és utána tudja folytatni. Mert aki elhúzza mondjuk fél órát az elsőt, annak már biztos nem fog állni rendesen a másodiknál.

jan. 19. 07:16
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Volt már ilyen.

Főlegúj partnerrel ha már ki vagyok éhezve.

Persze idővel elmúlik.

Viszont nagyon hamar tud állni a katona ha jó a partner. Elég 2-3 perc aztán lehet is folytatni.

Leginkább akkor puhulok el ha érzem,hogy a partner nem is akarja,vagy akarja csak nem tesz érte semmit.

jan. 19. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Én is ilyen vagyok
jan. 19. 10:42
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Nálam volt olyan hogy ha huzamosabb ideig nem szexeltünk akkor igen volt hogy egy menet nem volt elég és merev maradt ezért de csak akkor ha huzamosabb ideig nem szexelek és ki sem verem akkor van ilyen ;)
jan. 19. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!