Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavartak már meg szex közben? Hogy reagáltátok le ? Tudtátok folytatni utána?
Rengetegszer zavarták meg.
A lég hihetettlenebb helyzetek fordultak elő, de nemigen zavarták meg.
Igen
Ránk nyitott após
Megijedtem és az akkori párom beszorult a hüvelyembe
Mentőt kellett hívni és valami jeges karikát raktak a farkára amitől össze ment és ki tudott jönni
Életem legmegalázóbb élménye volt
Most már csak nevetek
De akkor nagyon sírtam illetve hánytam a szégyentől
Tiszteletem a Mentősöknek akik nem röhögték szarrá magukat a helyszínen és kibírták amíg megoldották a problémát ..
29N
8
Igen megtörtént eset
Te se röhögj csak érezz együtt
😂😂😂
Koliban a csajnál ránk nyitott a pasija, igaz én akkor tudtam meg hogy van neki.
A legkellemetlenebb az volt hogy már nagyon közel jártam amikor benyitott még gyors be akartam fejezni amikor konkrétan üvöltöztek egymással (kutyapóz volt szval a csaj leszállhatott volna), és akkor mondta a barátja hogy bocs de hagyjam már abba... úgyhogy kb 2 percen múlott hogy a fél órás munka kárba veszett.
Persze utána mondtam hogy bocs és nem tudtam h volt pasija, a lehetőségekhez képest mondta hogy nem ez az első alkalom hogy a bnője hűtlen volt, inkább rá haragszik mint rám.
Utána a csajszi megkeresett újra miután elvileg dobta a srác, de már nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!