Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavartak már meg szex közben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavartak már meg szex közben? Hogy reagáltátok le ? Tudtátok folytatni utána?

Figyelt kérdés

#szex #zavar #benyit #Megzavar
2023. aug. 11. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
8# rendben, nem nevettem. 😊
2023. aug. 11. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nyitott be anyám amikor a csajom hasára mentem el

Kicsit ciki volt

2023. aug. 11. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Sok alkalom volt az életemben amikor megzavartak.

13 évesen önkielégítés csúcsán rám nyitott a haverom, na az ciki volt, főleg neki az arckifejezése beleégett a retinámba.

Az egyik barátnőm öcsétől az apjáig, a másiknak az anya, a szüleim, stb.

Mivel mindig is szerettem az extrém dolgokat ezért nem zavartak ezek.

Annyira nem zavartak, hogy pl. a menyasszonyom anya ráknyitott és ép kis kifli/nagy kiflibe dugtam hátulról a lányát a takaró alatt. Mondtam neki mikor már semmit nem tudtunk tenni, de volt egy rövid idő - nyugi ne mozogj, ne pánikoly és rátettem a kezem le ne ugorjon az ágyról.

A farkam végig benne volt míg anyuka vagy 10 percig jövőnkről kérdezett.

De ujjaztam meg kilyukadt nadrágja zsebén kezestül is lányt, az autó hátsó ülésén úgy, hogy a szülei elől ültek. Dugtam tóban úgy, hogy mellettünk úszkáltak.

Sok szitu adódott és inkább izgalmasak voltak, mint lehangolóak.

2023. aug. 11. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokszor, de volt. Az egyik alkalomnál alapból elég lapos volt a szex. Valaki váratlanul jött, és a csaj akkor kikellett menjen, hogy beengedje. Én azonnal lelankadtam már attól, hogy válaszolt a telefonra, de ingerült maradtam. Kimentem a mosdóba, és kivertem.
2023. aug. 11. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Zavartak meg és tudtuk folytatni.
2023. aug. 13. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!