Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire szokatlan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire szokatlan?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok. Vonzódom a nőkhöz, testileg azonnal bepörgetnek meg minden, viszont a csókolózás valahogy nem igazán izgat. Mármint szoktam és szeretek is, de ha pl. meglátok egy női arcot, sosem az az első gondolatom, hogy "de összenyalogatnám", nem szoktam fantáziálni arról, hogy megcsókolom.

Ez furcsa?

tegnap 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha azonnal nem is nyalogatod ,de a csokolozas az eleg alap
tegnap 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem is az arcunkat nyalogatják

De nyugi értem mire gondolsz

Én csak kapcsolatban tudok csókot adni akár simát vagy nyelveset

Számomra túl intim ahhoz hogy olyan embert érintsek számmal az ajkain aki iránt nem érzek semmit többet . Akit nem szeretek .

Szexhez ami kell a kémia

Irhatjátok h de a nőknek érzelem is kell.

Igaz tény .

Ezt nevezzük Szimpátiának

Ami egy érzelem /érzés

Szóval Kémia+Szimpátia= Aktus/szex/dugás/b×szás/ kamaty ahogy tetszik .

Itt nem feltétlen van csók

Kémia+Szimpátia+Szerelem v.Szeretet = Szeretkezés

Itt a csók az egyévállás egyik momentuma

Test a testtel , ajak az ajakkal, lágyék a lágyékkal

Légzés összhangban Egyek vagyunk.

Nem ugyanaz a 2.

De mind2 tud nagyon jó lenni .

Csak kicsit másabb :)

N31

tegnap 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van nőben is meg férfiben is. Keressétek meg egymást, a többieket hagyjátok békén.
tegnap 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szokatlan, én sem a csókolózásról fantáziálok hanem a ... - na arról ami kicsit lentebb van 😂 Ettől még van akivel kifejezetten jó csókolózni.
tegnap 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem se érdekel annyira a csókolózás. Csak annyiban izgat, hogy mindjárt mehetek cicire, puncira.
tegnap 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!