Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Miért nem zavar titeket az, hogy a gyerekek is hallják azt, ahogy élveztek szex közben?
Figyelt kérdés
1. Akinek nem inge.
2. Épp most néztem egy filmet és ott van benne egy jelenet, ahol a srác hallja, ahogy az anyját az új pasi töcsköli.
Illetve erre egy volt barátnőm is panaszkodott, hogy azt kell hallgatnia, ahogy az apja tolja az anyját, mert jó hangosan élvez 😆
ma 14:44
1/6 NemFogodKitalálni válasza:
Én is elég hangosan élvezek. Szerencsére nekünk a 2 hálószoba közt elég nagy távolság van :D ezen kívül direkt megvárjuk, amíg mélyen alszik, vagy pedig akkor csináljuk, amikor nincsen otthon. Akkor könnyebb “felszabadultan” szeretkezni, jobban el lehet magunkat engedni.
2/6 anonim válasza:
Ha egyszer lenne olyan párom, aki hangos és felszabadult... Tudom, nyilvánvalóan az én részemről van a hiba, ha nem érem ezt el.
3/6 A kérdező kommentje:
2.
Nem minden nő élvez hangosan, azért azt tudd.
ma 16:01
4/6 anonim válasza:
De hogy egyszer sem volt ebben részem, az fáj.
Ahogyan hüvelyi orgazmusban sem. Tudom, arra sem minden nő képes. De egyszer jó volna érezni, hogy egy nő magáról elfelejtkezve élvez rajtam.
5/6 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy nagyon még nem volt belédzúgva egy nő sem??
ma 16:08
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez hiányzott/hiányzik-e. Egyéjszakás kalandban is tud hangos lenni, aki olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!