Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akikkel volt ilyen;...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akikkel volt ilyen; ti hogy közöltétek a partneretekkel, hogy kicsi a farka?

Figyelt kérdés
tegnap 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem közöltem vele így konkrétan, mert tapintatlan dolognak tartom. Az első szex után amikor felhívott, hogy újabb találkozót beszéljünk meg, egyszerűen megmondtam, hogy ne haragudjon, de nem szeretnék tovább randizni vele. Ez volt az egyetlen egy alkalom, hogy férfit a péniszének mérete miatt tettem lapátra, de neki konkrétan mikro méretű volt, teljesen abszurd volt vele a “szex”.
tegnap 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy az #1-es is írja, nem gázolsz bele a másikba. Egyszerűen közlöd vele, hogy bocsi, de nem szeretnél vele többet találkozni. Aki értelmes ember az szomorúan de elfogadja, mindenki más meg nekiáll demiértezni, meg győzködni amíg le nem tiltod.
tegnap 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1.

Kb hány cm lehetett neki?

tegnap 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem közölném, és nem lenne a partnerem. Felesleges bele rúgni, nem tehet róla. De nem is jönnénk össze, ha nekem nem kielégítő.
tegnap 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
3: nagyon kicsike sajnos, misszionáriusban alig ért el a bejáratig, éppen hogy a végét oda tudta tenni.
tegnap 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Le feküdtem vele mert hát megsajnáltam. De nagyon fura volt a gyerek. Elkezdett olyanokat mondani ahh élvezed ha jól megtömnek?? Stb.. nem bírtam ki és elröhögtem magam. Erre mondta miért vicces ez? Nem jó a méret?? Lezàrtam azzal h ne haragudj el ment a kedvem a szextől és haza mentem. Istenem hát a francért kellett ilyeneket mondania. Akkor megvártam volna h be fejezze sértődés nélkül, de nem. Mivel tudta a válaszomat màr így oly mind1. Nem akartam megbántani
tegnap 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:

„ Egyszerűen közlöd vele, hogy bocsi, de nem szeretnél vele többet találkozni. Aki értelmes ember az szomorúan de elfogadja, mindenki más meg nekiáll demiértezni, meg győzködni amíg le nem tiltod.”

Mondjuk illik azért a másik tudtára is adni, hogy miért szakad meg az ismerkedés, pláne ha már le is feküdtetek. Persze hogy kiváncsi a másik fél. Lehet olyan dologról is szó amin tudna változtatni. Honnan tudhatná, hogy te épp miért hátrálsz ki?

ma 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!