Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Támogatói kapcsolat keresése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolat keresése végett melyik oldalra érdemes regisztrálni?

Figyelt kérdés
férfi vagyok
jan. 17. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 3-as vagyok!

9-es!

Így van, nem lehetetlen itt sem. Én például több nőt is támogattam már innen az oldalról. Csak az a baj, hogy mindegyik hulladék volt. Vagy nem akarta teljesíteni amit előtte megbeszéltünk, vagy fele annyi időt volt itt mint a megbeszéltek. De olyan is volt ,amelyik full ápolatlanul jött ide.

febr. 5. 14:51
 12/14 anonim válasza:

11-es, én hasonlót tapasztaltam a férfiak részéről:)

Persze mindegyik nagggyon komolyan gondolta (aha, nem🤪), csak épp egy idő után nem írt vissza, ha visszaírt és megbeszéltük egy találkát nem jött el, ha eljött akkor meg nem úgy nézett ki ahogy mondta, és mindig kiderült hogy anyagiak terén mégsem szánna annyit a dologra, amennyit megbeszéltünk:)

febr. 5. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan, hogy nem írtam vissza egy idő után, mikor konkrétan büdösen jött ide a csaj. Nem akartam megsérteni, vagy megalázni, így nem írtam neki én sem mikor legközelebb keresett, inkább felszívódtam egy szó nélkül.
febr. 5. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem ugyanez érdekelne női oldalról, 20/L
febr. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!