Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Támogatói kapcsolat keresése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolat keresése végett melyik oldalra érdemes regisztrálni?

Figyelt kérdés
férfi vagyok
ma 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Puncs.hu
ma 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Puncs
ma 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mindegy mire keresel partnert, és mennyi a kereted! Ha egy tanácsot elfogadsz, az itteni nőket hagyd a p.csába. Egyik sem komoly.
ma 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
puncsot meghagyom magyarország milliomosainak
ma 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet sehol se neten. Tapasztalat. Múltkor az egyik oldalon 3 férfival beszélgettem. Nem voltak olyan nagy elvárásaim h Chanel meg Gucci dolgok hada..

Az első azt mondta ő csak szexpartnert keres (de nem ad semmit se cserébe vagy visz el bárhova)

A második igazából csoróbb volt mint én és csak dugni akart valakivel.

Harmadik pedig azt akarta h neten dumálgassunk csak mert külföldön él.

Szall igazából csak féllépnek ezekre az oldalakra, de azt se tudják mire vannak. Komoly partnert nem lehet ezeken találni. Legalábbis Magyarországon nem hiszem. Esetleg egy másik országban. Én Cipruson nyaralás alatt találtam ilyen úriembert. És nem szexre kellettem

ma 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
#5-ös vagyok még. Tehát ha ilyen aprópénzeket adnál a szexért cserébe valakinek jobban jársz egy sima prostival. Mert a rendes támogatói kapcsolat az amikor fizeted a nő szükségleteit és ajándékotod. Ezt nevezik sugardaddy-sugarbaby kapcsolatnak
ma 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Pedig van komoly pasi is az oldalon.

42f

ma 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!