Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mit reagálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a pasitok tövig ülve egy dildoban lovagol és épp elmegy?

Figyelt kérdés
Imádja az anális behatolást, viszont full hetero, mivel veletek jár, dug. Korral!
tegnap 15:36
1 2
 11/16 cinderella_ ***** válasza:
81%

A józan észben semmi prűdség nincs.

tegnap 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Persze, akkor nyilván az én válaszom nem lehet valós, ha nőként izgat a strap-on és az ehhez hasonlóak. Tök véletlen, hogy tele van velük az összes szex shop, mert amúgy senki nem használja őket soha. Édes istenem...
tegnap 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Pasiként szeretnék hazamenni, hogy a csajom csinálja ezt :D
tegnap 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Úgy kirugnam hogy a lába nem érné a foldet
tegnap 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Volt egy szép estéje még a pasimként.

Szépen összetakarít ezután maga után és viheti magával a holmijait is. Ezután nem nevezném pasimnak.

(Engem rakjon seggbe a SAJÁT farkával és ne saját magát egy művel....)

tegnap 21:14
 16/16 anonim ***** válasza:

"Engem rakjon seggbe a SAJÁT farkával és ne saját magát egy művel..."

Valaki segítsen már megérteni a logikát, hogy ezek közül miért bzisabb egyik a másiknál. A hEtErO fÉrFiAk a PuNcIt SzErEtIk, NEM???!!!

tegnap 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!