Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit reagálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a pasitok tövig ülve egy dildoban lovagol és épp elmegy?
Figyelt kérdés
Imádja az anális behatolást, viszont full hetero, mivel veletek jár, dug. Korral!tegnap 15:36
11/16 cinderella_ válasza:
A józan észben semmi prűdség nincs.
12/16 anonim válasza:
Persze, akkor nyilván az én válaszom nem lehet valós, ha nőként izgat a strap-on és az ehhez hasonlóak. Tök véletlen, hogy tele van velük az összes szex shop, mert amúgy senki nem használja őket soha. Édes istenem...
13/16 anonim válasza:
Pasiként szeretnék hazamenni, hogy a csajom csinálja ezt :D
14/16 anonim válasza:
Úgy kirugnam hogy a lába nem érné a foldet
15/16 anonim válasza:
Volt egy szép estéje még a pasimként.
Szépen összetakarít ezután maga után és viheti magával a holmijait is. Ezután nem nevezném pasimnak.
(Engem rakjon seggbe a SAJÁT farkával és ne saját magát egy művel....)
16/16 anonim válasza:
"Engem rakjon seggbe a SAJÁT farkával és ne saját magát egy művel..."
Valaki segítsen már megérteni a logikát, hogy ezek közül miért bzisabb egyik a másiknál. A hEtErO fÉrFiAk a PuNcIt SzErEtIk, NEM???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!