Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy reagálnátok, ha arra érnétek haza, hogy a csajotok térdelve épp az exetek punciját nyalja miközben az odaszorítja a fejét a puncijához, ahol a csajotok alig kap levegőt?
Szóval persze csak fantázia szintjén.
Mit gondolnátok a csajokról?
És hogy tetszene amit láttok?
Magyarul a csajomat fojtogatja az exem??? Penderíteném kifelé azonnal... Az exet.
Fordított felállás esetén meggondolnám. Ha késő este van és kint hideg, esetleg nálam alhat a kanapén, másnap reggel penderíteném ki az exet.
Az ex csajom azért az excsajom mert nem csak a jövőmet nem tudom elképzelni vele hanem a szexet sem. Nálam mehetne mind a kettő abba a házba amelyik nem az enyém. Mert én a sajátomba megyek haza.
....
Viszont ha a szomszédlánnyal találnám a csajomat az már más kérdés. Ott szerintem sokkal-sokkal megértőbb lennék és együttműködőbb.
.
Csak fantázia szintjén persze mert hűséges vagyok.
Engem felizgatott ment a pipa
Volt biszex csajom arról fantáziált hogy az exemmel hármasban nyomjuk, vagy az exemet dugom és ő megles.
De csak fantázia volt. Azt mondta hogy valójában nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!