Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hármas szex 2 pasival vagy inkább a csajos felállásban izgalmasabb?
Figyelt kérdés
jan. 17. 09:10
12/26 anonim válasza:
Régen a férfiak k3t nővel akartak egyszerre dugni, nem egy férfival és egy nővel :D
Változnak az idők.
13/26 anonim válasza:
2 ff egy nő,nekem az tetszik-tetszene 50ff vagyok.
14/26 anonim válasza:
#11 már benne vagy abban,vagy ki próbálnád?
16/26 anonim válasza:
2 férfi egy nő,az élvezetes lenne,nem voltam még .Egyszer fel vezettem a nejemnek el mosolyodot, szerintem benne lenne.Öszinten beszélgetünk erről ,mondta tetszik neki mikor dildóval is csináljunk imádja hogy szophat közben bele ül a didòba.A napokban beszéljünk meg a 3-ast.
17/26 anonim válasza:
Férfiként voltam 2f 1l felállásban, nagyon izgalmas volt. Izgató volt nézni, ahogy a másik dugta, közben engem izgatott szájjal, és fordítva. És nagyon élvezte a csaj, ez is hozzátett. Most komoly párkapcsolatom van, nagyon szeretném kipróbálni a 2n 1f felállást is, úgy, hogy bevegyünk még egy csajt, de egyenlőre csak finoman próbálom rávezetni a barátnőmet, nem egyből erőltetni, nehogy rosszul süljön el.
18/26 anonim válasza:
Biszex nőként én 2 másik nővel szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!