Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényöv hordás hogyan lehetne elviselhetőbb? Tippek esetleg?
Találtam egy online dominát, aki azt mondta viseljek erényövet mikor chatelünk. Ezzel nem is volt baj. Most viszont azt parancsolta, hogy addig nem vehetem le péntekig. Számozott műanyag lakatot kell rátennem, és naponta többször kér képet. 2 napja viselem de már a falat kaparom. Bár igazából az a rossz, hogy nem tudok tőle aludni. Még 2 napig kéne kibírnom. De hogyan? Látom van olyan aki hetekig hordja, számomra ez elképzelhetetlen most, hogyan csinálják.
Van ötlet, hogyan lehetne kényelmesebb?
Az sose arról szól h neked kényelmes legyen
N
Azt kihagytam hogy
Hogy ha nem viselték hosszabb távon erényövet sose adjuk ki feladatnak a több napos viselést fokozatosan szoktatjuk a farkát hozzá a subnak.
3as voltam
Nem arról van szó, hogy nem akarom hordani vagy nem akarok szót fogadni neki.
Csak szeretném kicsit elviselhetőbbé tenni már ha lehet
Erényöv hordás nem arról szól drágám h neked az kényelmes és elviselhető legyen pont nem az a lényege .
De ha nem hordták hosszú távon erényövet akkor előbb hozzá kell szoktatni és nem mélyvízbe dobni
:)
Amúgy csak nem Szandra/Suabina_OnlineLady foglalkozik veled ő szokott ilyen baklövéseket elkövetni .
Közben a kanja RL-en is hirdeti mint prostit
"Találtam egy online dominát, aki azt mondta viseljek erényövet mikor chatelünk"
Meg is érdemled a sorsod, ha ilyen baromságok után kajtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!