Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mast is izgat az erenyov hordas es a pegging?
Fiatal fiu vagyok es mostanaban egyre tobbszor gondolok arra, hogy milyen jo lenne, ha valaki erenyovbe kenyszeritene es nem engedne elelvezni. Mondjuk csak jutalomkent venne le rolam es akkor is csak az o keze altal juthatnek a csucsra, vagy ilyesmi. A masik prdig a pegging. Szerintem tokeletesen kombinalhato az erenyovvel. Az egyetlen dolog amitol felek, hogy ha elelvezek tole (pedig rajtam az erenyov, szoval elvileg tilos) akkor buntetest kapok. :D
Mast is izgat az ilyesmi? A dominancia egyebkent masra is kiterjedhetne. Peldaul amig nem tudom hasznalni a farkam addig a nyelvemmel kene kenyeztetnem a partnerem es kenytelen lennek megtanulni nagyon ugyesen nyalni. Esetleg puncin kivul a popsijat is (vagy a talpat, hehe).
Nekem is hasonló vágyaim vannak :)
18/F
Nem vagy egyedül, sok fiúnak/férfinek vannak szubmisszív vágyai.
Azt azért majd ne felejtsd el, hogy valamire vágyni meg igazából átélni az nem ugyanaz.
25/N
Az erényöv nem, viszont a pegging igen. Szerencsémre nejem vevő az ilyen játékokra.
43F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!