Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mast is izgat az erenyov...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mast is izgat az erenyov hordas es a pegging?

Figyelt kérdés

Fiatal fiu vagyok es mostanaban egyre tobbszor gondolok arra, hogy milyen jo lenne, ha valaki erenyovbe kenyszeritene es nem engedne elelvezni. Mondjuk csak jutalomkent venne le rolam es akkor is csak az o keze altal juthatnek a csucsra, vagy ilyesmi. A masik prdig a pegging. Szerintem tokeletesen kombinalhato az erenyovvel. Az egyetlen dolog amitol felek, hogy ha elelvezek tole (pedig rajtam az erenyov, szoval elvileg tilos) akkor buntetest kapok. :D

Mast is izgat az ilyesmi? A dominancia egyebkent masra is kiterjedhetne. Peldaul amig nem tudom hasznalni a farkam addig a nyelvemmel kene kenyeztetnem a partnerem es kenytelen lennek megtanulni nagyon ugyesen nyalni. Esetleg puncin kivul a popsijat is (vagy a talpat, hehe).

2021. szept. 11. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez izgat, csak lányként. És ha összejönnék valakivel elég kevés az esély szerintem hogy ezeket bevállalná..
2021. okt. 24. 19:01
 12/15 A kérdező kommentje:
mármint, hogy neked nyalnák a feneked? vagy mire gondolsz pontosan?
2021. okt. 24. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Az egyik kedvenc dolgom amit kipróbálnék :), kár hogy ilyen nehéz találni olyat akit érdekelnek ezek a dolgok 19F
2021. dec. 19. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is 4 napja raktam fel az elsö ketrecet a párom vigyáz a kulcsra, nagyon élvezem eddig. Azt mondta két hétig nem élvezhetek el.
2022. okt. 7. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem még négy nap van vissza amikor lekerül a ketrec. Csajom a kulcsörző. Ő csak úgy élvez el a megdugom. De ő a gyengébb. Sose tudja kivárni a buntetés végét. Minden reggel átküldi a vissza levő napok számát. De sose jutunk el odáig ..... Nem bírja ki.... :D
2023. máj. 21. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!