Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, a kollégiumban mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a kollégiumban mennyire vagytok szégyenlősek egymás előtt?

Figyelt kérdés

Mennyire meztelenkedtek egymás előtt? Közös zuhanyba takarjátok magatokat?

Nálunk páran egészen lazán nyomjuk, a szobában vagy a zuhanyban gond nélkül vagyunk ruha nélkül, de úgy veszem észre a többség szégyenlős. Nálatok hogy van?

Egyetemi koli, 22F

jan. 15. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi szégyen, semmi takargatás! Így csinált a világra minket a Teremtő.

Mondjuk a lányok egy része szintén nem szégyellőzik, hála az okos fejüknek!

jan. 16. 04:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte kicsit zavarban voltunk a szobatársakkal az egymás előtti meztelenre vetkőzéssel, aztán kb. 1 hónap alatt lassanként elmúlt. Most már tök simán levetkőzünk egymás előtt, olyan fesztelenül beszélgetünk pucéron is, mintha fel lennénk öltözve. Egyikünk se takargatja magát a zuhanyzóban.
jan. 16. 08:56
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Én egy jobb koliban vagyok, ahol 2 db 2 ágyas szobához tartozik egy közös fürdőszoba. Nálunk egyáltalán nem jellemző a meztelenség, persze boxerben láttam a többieket, az nem ritka. De már 4 éve vagyok kolis, senki nem mer/akar teljesen meztelenül mutatkozni, én más fiú farkát nem láttam (és más se az enyémet).
jan. 16. 16:43
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 De miért együtt zuhanyoztok? 🙈 Nem lehet külön?
jan. 16. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
13 Hát nekem ez a prüdéria nem pálya.
jan. 16. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a mosdó bent volt és kint a közös tusoló. Bent borotválkoztunk, fogmosás stb, de a többi kint nyilván.

A 2 szobatársam elég prűd volt, én meg nem ahhoz szoktam. Hát egyik reggel megpoénkodtam őket, mert csak pólóban, de alul semmiben elkezdtem borotválkozni. Ők meg először nevetgéltek zavarukban, de aztán megszokták. Ez azért sokat oldott a hangulaton, utána ők se takargatták annyira magukat.

jan. 16. 18:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem vagyok szégyenlős
jan. 17. 09:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Én öt évig voltam kolis, de soha nem járkáltam még boxerben se folyosón. Szeptembertől megyek egyetemre (3 év), és az ottani koliban is így fogom tenni.
jan. 20. 02:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én soha sehol nem voltam szégyellős. A meztelenség természetes dolog.
jan. 28. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:

13

ilyen is van? huhh

jan. 28. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!