Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi a legperverzebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a legperverzebb fantáziátok amit még nem próbáltatok ki mert esetleg szégyellitek megemlíteni a partnereteknek?

Figyelt kérdés
ma 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Elore leszogezem nem vagyok a megcsalas hive, de egyszer megneznem a parom egy masik novel.
ma 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Perverz fantáziája, nőknek? :D Igazán pozitív feltételezés. Ha lenne nekik olyan kevesebb válás és szakítás lenne. :D
ma 13:53
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Sok ilyen fantáziám van. Nem szégyellem, de elmondani nem akarnám, mert tudom, túl sok lenne a páromnak, cserébe viszont hatalmas szemekkel nézne rám, és igencsak kellemetlen helyzetbe hoznám vele. Úgyhogy a vágyaim megmaradnak fantázia szintjén. :)
ma 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

Olyan má nincs

Mindent megéltem

Nem szégyelni kell megélni persze ha az nem szemérem sértő és nem más egyén tovenybe ütköző szar

ma 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

3-as!

Olyan vagy mint egy jó politikus. Hosszú, összetett mondatokban tudsz nagyon ügyesen semmit mondani.:)

ma 14:11
 6/12 cinderella_ ***** válasza:
62%
Nekem nincs olyan, amitől elvörösödnék. 🤭
ma 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
#5 viszont cserébe egész sivár életében álmodozik, de nem él meg semmit. a pörköltfőzésben kimerül élete fő műve. :)
ma 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
2es igazán perverz nő az aki szeret könyvet olvadni néha ami azokban le van írva a sárga YouTube hangyapöcs ahhoz képest
ma 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
Előhúzni a férfi zsebéből a bankkártyát. 🫢
ma 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Megnézni, ahogy két pasi egymás heréit sokkolja egy autó akkumulátorral.
ma 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!