Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vertétek már ki melóhelyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vertétek már ki melóhelyen?

Figyelt kérdés
Éjszakás voltam, full egyedül az egész épületben. Több sem kellett, bementem az egyik helyiségbe és hangos nyögések közepette szétspricceltem a padlót. Volt benne valami hihetetlenül izgató, hogy melóhely és az a helyiség, ahol máskor néha szexi nők is vannak. 😃
tegnap 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Sokszor.
tegnap 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen, de szoptam is mar munkahelyen
tegnap 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

Nem. A munkahelyemen az éjszakai műszakot azzal töltöm, hogy készülök a vizsgáimra.

Azért, hogy a jövőben legyen egy jobb munkahelyem.

tegnap 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Micsoda élmény!
 5/9 A kérdező kommentje:
#2: Búza vagy?
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Azért ha már a mellékhelyiségben voltál, akkor is elég proli dolog volt pont a padlóra kiengedni...gondolom minimum pisszoár volt. 😃

Korábbi melóhelyen én is csináltam összesen kétszer, egyszer éjszakás, egyszer hétvégi műszakban. Ugyanúgy kb. csak egy portás volt rajtam kívül és kicsit elfajult a chatelgetés egy csajjal.

De bennem legalább volt annyi, hogy a wc-csészébe és halkan.

tegnap 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Amúgy jobban elolvasva a kérdésed, elég illetlen ember vagy. Kiverted a padlóra?

De arra nem gondolsz, ha esetleg násnap te mennél be arra a helyre, és ugyanarra a padlóra leejted mondjuk a sapkád. Fuh, nagyon gáz helyzet. #3 voltam.

tegnap 16:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem wc-be vertem. Tettem magam elé egy lepedőt biztonság kedvéért, de papirtorlobe élveztem.
tegnap 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is csaptam már ki melóhelyen, mikor őrködtem, mondjuk én mindig is csapba csapom, mert könnyű egyből le lehet öblíteni. Hosszú az a 24 óra😂😂

Meg mikor soförködtem, félre áltam hátra mentem a furgon rakterébe, aztán kilőttem a szabadba😂

tegnap 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!