Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vertétek már ki melóhelyen?
Nem. A munkahelyemen az éjszakai műszakot azzal töltöm, hogy készülök a vizsgáimra.
Azért, hogy a jövőben legyen egy jobb munkahelyem.
Azért ha már a mellékhelyiségben voltál, akkor is elég proli dolog volt pont a padlóra kiengedni...gondolom minimum pisszoár volt. 😃
Korábbi melóhelyen én is csináltam összesen kétszer, egyszer éjszakás, egyszer hétvégi műszakban. Ugyanúgy kb. csak egy portás volt rajtam kívül és kicsit elfajult a chatelgetés egy csajjal.
De bennem legalább volt annyi, hogy a wc-csészébe és halkan.
Amúgy jobban elolvasva a kérdésed, elég illetlen ember vagy. Kiverted a padlóra?
De arra nem gondolsz, ha esetleg násnap te mennél be arra a helyre, és ugyanarra a padlóra leejted mondjuk a sapkád. Fuh, nagyon gáz helyzet. #3 voltam.
Én is csaptam már ki melóhelyen, mikor őrködtem, mondjuk én mindig is csapba csapom, mert könnyű egyből le lehet öblíteni. Hosszú az a 24 óra😂😂
Meg mikor soförködtem, félre áltam hátra mentem a furgon rakterébe, aztán kilőttem a szabadba😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!