Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melóhelyen egy csajjal a padon ültünk,akivel korábban beszélgettünk, a háta mögé tettem a kezem, aztán egy idő után előre hajolt, aztán pár perc múlva fel is állt és elment, ez mit jelent? Ez többször is előfordult, nem egyszeri eset.
Figyelt kérdés
Ez jelentheti azt, hogy túlságosan közeledtem hozzá, amit ő már nem akar? Csajok mi a véleményetek?2023. okt. 22. 21:26
1/8 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket sosem tudom megérteni. Mindenben fogni kell a kezed?
2/8 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű. Ha tetszett volna neki, akkor inkább hátradől, és hagyja, hogy megöleld. Offos lesz, szerintem.
4/8 anonim válasza:
Melóhely, leül veled beszélni egy nő te meg egyből tapizod. Mit vártál?
5/8 A kérdező kommentje:
nem egyből tapiztam...már pár hete beszéltünk
2023. okt. 22. 22:36
6/8 anonim válasza:
Ilyen nyomulás egy padon egy parkban teljesen oké.
De egy munkahelyen nagyon nem.
Még ha szimpatikus is voltál neki... Ezt elcseszted.
7/8 anonim válasza:
Hát szerintem amikor veled eredmény nélkül túl soká izgul, akkor feladja a reményt. Ha lesz még esély, légy bátor, szerintem jól jársz (és ő is).
8/8 anonim válasza:
Jeezusom, ne csinalj mar ilyet, nagyon creepy.
Orulj, ha nem jelenti a zaklatast (mert ez az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!