Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen méretű pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen méretű pénisz a pont jó popiba?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Azért rengeteg múlik a pasim is. Popsiban hatványozottan. Kb 10 éve van nálunk, de a mai napig, a behatolás után, kell fél, 1 perc mozgás nélkül.
tegnapelőtt 22:57
 12/19 érdeklődő35 ***** válasza:
59%
7# általában két pasid van? vagy ha vékonyabb, akkor vele popsiba, ha nagyobb méretű pasid van, azzal punciba szexelsz?
tegnapelőtt 23:31
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Popsiba vékony 11 12 cm

Punciba 16 18 cm vastagabb

25L

tegnap 04:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Nok szeretik az okol szexet punciba. Volt hogy dupla okollel voltam a noben. Csodalkoztam is, szerintem meg egy kez befert volna.
tegnap 06:32
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Életemben egyetlen sráccal tudtam élvezni az anált, neki 12-13cm volt a cerkája illetve normál vastagságú. (Sajnos a puncimba viszont kevés volt, sokszor meg se éreztem.)

36N

tegnap 07:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Bébi répa mereven 8-9cm
tegnap 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 17-18 cm, és azért vastagabb. Normális odafigyeles és előkészítés, izgatás után a legtöbb nőnél nem volt gond a popsiszex.
tegnap 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik excsajom azt mondta az enyém punciba tökéletes (18-19/5,5), az exe viszont popsiba volt tökéletes (kb 12/4)
tegnap 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:

18cm és vastag is

Mégis minden popsiba berakom

tegnap 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!