Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub csajok mi volt a legextré...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub csajok mi volt a legextrémebb dolog amit a dom pasitok kért tőletek?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen szexuális jellegű utasítások is jöhetnek.

jan. 13. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Szivesen megélnénk egy ilyen nőt.

35+os pár

jan. 14. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

#11!

En meg a parodat elnem ugy, hogy ki lennel kotozve egy szekhez kozben alaznam a parodat.

jan. 14. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
5/,èn is hasonlót keresek.Volt èlmènyem szub nőkènt,de mèg nem èltem ki mindet.
jan. 15. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Enyhén szadista szexben domináns pasiként volt egy erősen mazochista szub barátnőm kb másfél évig, talán a legeszxrémebb (és valószínüleg a legdrágább is) az volt amikor vettünk elég gyertyát ahhoz hogy az egész testét viaszba tudjuk borítani. Mivel engem csak akkor érdekelt a kínzás ha valahogy kapcsolódott a szexualitás is ezért alapvetően ki volt kötözve, és 3 rezgő tojásvibrátor volt benne úgy kezdtük a gyertyázást.

Egyedül nem is tudott volna kiszabadulni a viasz alól és ezt ő is nagyon élvezte.

Extra volt még amivel a helyszínen leptem meg, hogy amikor már csak a feje volt szabad és már kevésbé tudta kontrollálni magát akkor videóhívásban felhívtuk a szüleit mintha csak az ágyból dumálnánk tök felesleges dolgokról. Párszor elcsuklott a hangja amikor váltottam a ritmuson a vibrátorokkal... Régi szép emlékek, kár hogy ma már nicns ilyen.

jan. 15. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Csipeszelte és súlyozta a bimbóimat, kopaszra nyírta a fejemet, megöklözte a lyukam, végén aranysugarat kaptam. Ki voltam kötve.
jan. 18. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
13as!és miket szeretnél megélni?én 46F vagyok!elég perverz és szadizni is szeretek!
jan. 25. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Le kellett szopnom 2 haverját, akik átjöttek hozzánk vendégségbe.

19/L

jan. 25. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
16, mi neked az hogy elèg perverz vagy? Szadiztál is már nőt? Mit csináltál pl?
jan. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!