Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataid voltak idősebb nőkkel?
Figyelt kérdés
Rám írt egy közel 70 éves hölgy a neten..Aztan fotókat is küldött.. Elég jó alakja van..De nem merek vele szexuális kapcsolatba lépni..ma 13:32
1/9 anonim válasza:
Ennyire nem időssel, de 50essel voltam 25 évesen. Brutális volt amit tudott. Akkor jöttem rá, hogy nem feltétlenül a legfeszesebb testhez tartozik a legjobb szexuális élmény.
3/9 anonim válasza:
S mitől félsz, félsz hogy 60 felett foga nő a sunának? :D
Volt afférom 70 körüli nővel, a külső megjelenésén túl semmi sem utalt az életkorára.
4/9 anonim válasza:
Csak jó tapasztalat. Tud csábítani, tud húzni, tud érzékien szeretkezni és tud értékelni és nem csak magával van elfoglalva az ágyban ahogy fiatalabb társai...
6/9 anonim válasza:
A feleségem is annyi. Ha használható lenne, tudnék róla beszámolni, de a klimaxkor elrontottak valamit a nőgyógyászok, azóta nincs szex. Genetikailag nem egy ráncos típus. A haját festi, mert ebben a korban már őszül mind. Ha valaha sportolt volna, a alakja is kifogástalan lenne. Mivel én 67 vagyok, hozzám korban már csak az ilyen idősek illenének. A kérdező viszont nem írt magáról. Gondolom, olyan 20 körüli lehet, ha nem meri kipróbálni.
7/9 anonim válasza:
Nekem 56 éves volt a legidősebb 22 évesen, felejthetetlen élmény volt, azóta ez a 40-es, 50-es korosztály vonz
Általánosságban határozottabbak és kicsit irányítóbbak is, felüdülés nekik egy fiatal srác :D
9/9 anonim válasza:
Ha félsz akkor hagyd.
Mégis miért nem mersz vele szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!