Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajfétises férfiak, nektek sikerült már rávennetek a párotokat a rövidebb hajra?
2: A kérdés valóban fétisről szól, ami sokaknak visszataszító lehet. Az viszont sok évtizeden át teljesen természetes volt, hogy egy nő igenis lehet csinos és nőies rövid hajjal is. Annak is megvolt a mindenkori divatja, sőt az ezredforduló körül jóval gyakrabban lehetett géppel lenyírt női frizurákat is látni, és sokaknak tényleg jól állt. Mára sajnos ez szinte teljesen eltűnt, és átadta a helyét egy sajnálatos sztereotip gondolkodásnak. Hogy a nőiesség egyenlő a hosszú hajjal; aki levágatja, az vagy leszbikus, vagy elcsúfítja magát; akinek pedig férfiként a rövid hajú nők tetszenek, az vagy látens meleg, vagy perverz. Pedig ennek nem kellene így lennie.
A páromnál sajnos annyi volt a legtöbb, amit bevállalt (tudván, hogy a rövid haj tetszik nekem), hogy a váll alá érő hajából lett egyszer állig-nyakig érő bubi (sima, nem felnyírt), és leginkább azért, mert rossz állapotban volt a haja. Azóta meg is nőtt újra. Az igazán rövid hajjal úgy van, hogy szerinte nem állna jól neki, rossz emlékei vannak róla tinédzserkorból, és a gyerek is mit szólna hozzá. Szóval ez úgy néz ki, hogy kimarad sajnos.
Igen, nekem sikerült! Fodrászként dolgozom, és a szalonban ismertem meg. Még nem voltunk együtt, amikor először rávettem a rövidebb hajra. A haja eléggé töredezett volt, így rábeszéltem, hogy a mellközépig érő hajából vágjuk le a töredezett részeket. Így lett vállig érő haja.
Aztán, amikor már kb. 4 hónapja együtt voltunk, megengedte, hogy csináljak neki egy rövidebb frizurát. Így készítettem neki egy hosszabb pixie frizurát, amit nagyon imádott. Megengedte, hogy én döntsem el, milyen haja legyen. Azóta már eltelt 5 év, és összeházasodtunk.
Általában májustól augusztusig buzz cut frizurát csinálok neki, aztán hagyom, hogy egy kicsit megnőjön a haja, majd kap egy rövid pixie frizurát. Idén tervben van, hogy teljesen kopaszra borotválom.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!