Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hajfétises férfiak, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajfétises férfiak, nektek sikerült már rávennetek a párotokat a rövidebb hajra?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerült rávenni, és milyen rövid hajra?

jan. 13. 13:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám magam nagyon haj fétisesnek, de nekem pont hogy a hosszú haj jön be, szeretek bíbelődni vele, akár simogatni, fésülni, vagy befonni.
jan. 13. 13:33
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Egy nő koronája a haja

Nem fogjuk hülye fétis miatt megalázni magunkat és csorbítani a nőiességünket

N

jan. 13. 13:42
 3/15 anonim válasza:
62%

Az én barátom rávett a rövid hajra, úgymond, de olyan okosan csinálta, hogy az elején szinte fel sem tűnt. Mindig csak arra beszélt rá, hogy egy nagyon kicsivel legyen rövidebb a hajam. Így 4 év amikor összejöttünk, még hátközépig érő hajam volt, most pedig egy francia bob frizurám van. Most azon dolgozik, hogy rábeszéljen egy pixie frizurára. Nyáron lehet, hogy be is adom neki a derekamat.

21/L

jan. 13. 13:50
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem hajfétisem van, de pont, hogy a hosszú haj a mániám. Egy nőnek a legszebb ékszere a haja. Egy szép hosszú ápolt hajzuhatag szemet gyönyörködtet. A mottóm minnél hosszabb annál jobb és szeretem fésülni, fonni, kontyot csinálni, mosni, szárítani és természetesen a töredezett részeket levágni.
jan. 13. 14:07
 5/15 anonim válasza:
100%

Az én barátnőmnek, amikor 3 éve megismertem, már akkor is rövid, mindössze pár centis pixie frizurája volt. Aztán múlt nyáron rábeszéltem, hogy hadd nyírjam le. Azóta is tüsi haja van, amit 2 hetente lenyírok neki, mindig más tüsi frizurára, ami éppen eszembe jut.

24/F

jan. 13. 14:22
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Igen, részben sikerült. Említettem neki, hogy a szép arcához szerintem jól állna egy rövid haj. Ezt úgy fél évente egyszer elmondtam neki. Másfél év után váll alá érő haját levágatta a nyakát szabadon hagyó bubira. Szuperül állt neki, de ennyi. Azóta visszanövesztette, szóval ismét váll alá ér.
jan. 14. 15:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Exemnek még én is vágtam a haját meg festettem, jó buli volt
jan. 19. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Milyen hajat vágtál neki?
jan. 19. 14:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes bubi volt, tarkó géppel felszedve. Néha frufrut is vágtam neki. Festés volt kék, pink, piros, vöri
jan. 19. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nem akart házasodni, de nagyon tetszenek neki a rövid hajú vagy tüsi nők. Ez volt az alku, mert ő nem papír párti, én meg nem akartam eredetileg rövid hajat, de ő feleségül vett, én meg levágattam a hajam.
jan. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!