Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek ideges ha a szexről van szó ?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok . Ha a párom felhozza témába a szexet vagy kérdezget hogy miket szeretek csinálni vagy régen milyen élményekben volt részem akkor tiszta ideges leszek. Nem tudom miért van ez nálam pedig bármikor szívesen lefekszem vele. Csak ha kérdezget full ideg leszek . Nem értem !?tegnap 22:33
1/7 anonim válasza:
Mert fejben nem vagy elég érett ahhoz hogy szexről tudj kommunikálni pedig 25 évesen már érettebbnek gondolná az ember egy felnőtt embert
N31
2/7 anonim válasza:
Valamiért cikinek, kellemetlennek érzed, pedig nem kellene. Én imádok a szexről beszélni a partneremmel. De a férfiaknál sem alapvető sajnos, hogy tudnak róla beszélni.
3/7 A kérdező kommentje:
El tudok beszélni. Mással is el tudtam. Csak ő olyan dolgokat szeretne amit én nem. De nem tudom miért nem szeretném mikor a régi énem simán benne lett volna és ez idegesít. Nem értem magam miért vagyok ilyen
tegnap 22:47
4/7 anonim válasza:
Ha a régi éned simán benne lett volna és nem élte meg anno akkor mi az akadálya
Ne játszd a szende szűzet
Mi változott ?
Régen miért lettél volna benne ?
Most mi miatt gyulladt fell benned hogy áh én nem vagyok olyan lány ..
Mik azok a dolgok ?
5/7 A kérdező kommentje:
Voltam 3 asban régen 2 pasival. Most az a problémám hogy van egy párom és nem szeretnék mással lefeküdni. Ennyi. Őt meg csak ez izgassa hogy engem mással lásson meg hogy mit tennék mással, ezért is kérdezgeti hogy régen miket csináltam.
tegnap 23:36
6/7 anonim válasza:
Ja kérlek akkor a ti problémátok az, hogy a pasid mindenáron rá akar venni olyan dologra amit te nagyon nem akarsz. Akaratos kis pöts, nem elfogadja hogy bár próbáltad de nem jött be és nem vágysz rá hanem 0 megértést tanúsítva mindenáron hajtja amit ő akar. Offold a fickót.
7/7 anonim válasza:
Én is ideges lennék, ha ezt a cuckold dolgot akarná nyomni rám valaki, akivel együtt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!