Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Belemennétek egy négyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Belemennétek egy négyes szexbe, 3 magas, kigyúrt, jóképű pasival?

Figyelt kérdés
jan. 12. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 ha csak hagyom hogy használjanak saját örömükre azt is mindenki élvezné szerintem 🙃
jan. 12. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
9-es van, hogy ez a cél.
jan. 13. 00:07
 13/17 anonim ***** válasza:

A nők 50-55%-a az anonim felméréseken a többest jelöli meg a szexuális fantáziák első helyén. Ettől a többség még NEM fogja kipróbálni.

S 3 sportos, jóképű pasi nem a netről keresgél - erre ott vannak a klubok.

jan. 13. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Fantázia szinten érdekel.

De lehet tartanék tőle, hogy nem vigyáznak és kemények lennének.

jan. 15. 12:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Majd ha komoly kapcsit keresek, ezt a kérdést majd kipuhatolózom a kapcsi elején, mert laza kapacsolatra ok, de komolyra nem kellene ilyen nő, akinek ilyen vágyai vannak. Thx a szavazatokat.
jan. 15. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:

15 - Én már megkaptam az élettől ezt a lehetőséget, és áldom az "eszemet" hogy akkor belementem, mert egy életre szóló élmény maradt, fantasztikus volt, még ha most is rágondolok benedvesedek.

Úgyhogy rám már ne számíts, én túl nagy r.banc vagyok hozzád...

jan. 16. 04:43
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem tartalak annak, csak konzervatívabb nőt szeretnék komoly kapcsolatra. Ennyi az egész. Szép napot kívánok, szia.

jan. 16. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!