Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért taszítja a csajokat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taszítja a csajokat az ha a férfi rosszlányokhoz jár?

Figyelt kérdés
jan. 12. 20:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

Az itt válaszoló hölgyek tisztában vannak azzal hogy bármelyik férfi ismerősük igénybe vehette ezt a szolgáltatást?

Már ha egyáltalán női válaszolók is vannak.

5-ös jól írta, így vagy úgy de fizetnünk kell nem beszélve arról hogy így legalább tudjuk miért mit kapunk.

Egy randi olyan mint egy lottó, vagy össze jön vagy nem.

Amúgy imádom ezt a kettős mércét. Amikor ti nők játszadoztok egy férfi érzéseivel az nem baj ugye?

Tisztelet a kivételnek.

jan. 15. 15:50
 22/26 A kérdező kommentje:
Ez az
jan. 15. 22:32
 23/26 anonim ***** válasza:
42%

9#

Nekem a város kanja se kellene, de ott legalább tudod, hogy alanyi jogon kapott puncit, mert vagy jóképű, vagy jó dumájú, jó kisugárzású vagy legalább jól dug. Mert ez teszi bikává es nem a pénze. Azért ez minőségi különbség szerintem.

jan. 22. 10:44
 24/26 A kérdező kommentje:
Az hogy jól dug az csak akkor derül ki
jan. 27. 21:19
 25/26 anonim ***** válasza:
23as vagyok Azt ne gondold. A nők is kibeszélik a pasikat, melyik milyen, és igen az ágyban is. Tehát ha egy pasi népszerű, nem mindig a jóképűség teszi, a vastag pénztárca, hanem a szóbeszéd, de akár maga a tény is, ha elterjed, hogy mennyi nőt megdugott, azért az nem lehet véletlen.
jan. 27. 21:48
 26/26 A kérdező kommentje:
Pierre Woodmannek se lett több nője emiatt
jan. 28. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!