Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen fétisetek van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen fétisetek van amit még nektek is nehéz/nehéz volt elfogadnotok?

Figyelt kérdés
Ha van olyan fétisetek amit szégyelltetek még magatok előtt is, mi lenne az? Illetve sikerült már megbarátkozni vele? Ha igen, hogyan?
jan. 12. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom fétisnek számít-e, de piszkosul imádom a tapasztalatlan, gátlásos férfiakat betanítani a szexre.
jan. 12. 17:17
 2/11 cinderella_ ***** válasza:
80%
Nah, nem is írok. Minden privit az #1-es zsebel be. 😅😅😅
jan. 12. 17:21
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 mégis írtál. Pedig érdekes lehet a tiéd is ha volt ilyened
jan. 12. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
#2 várjuk a választ!
jan. 12. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Csak kommentelni vagyok itt, feleslegesen törik magukat a privátokkal.

jan. 12. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
1. Én gátlásos vagyok és tapasztalatlan. Taníts😁😁
jan. 12. 17:30
 7/11 A kérdező kommentje:
1,5: én nem vagyok szexben sem gátlásos, sem tapasztalatlan, az viszont érdekelne, hogy miért volt nehéz elfogadnod magadban ezt a vágyat/fétist 😄
jan. 12. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Leírnám 1 hét is kevés lenne míg válaszolok a kuki verő privikre

Meg a bepróbálkozásokra

jan. 12. 18:59
 9/11 A kérdező kommentje:

#8 Ezt teljesen meg tudom érteni. Ha mégis szeretnéd megosztani úgy, hogy ezt elkerüld, szívesen fogadom privátban is a válaszodat. (Meg bárki másnak is a válaszát, aki a privát áradatot el akarja kerülni)

Őszinte leszek, én dolgozom, és a munkám monotonabb részében néha amikor megállok, akkor szoktam az oldalt nézegetni, nincs semmi kukiverés, vagy bepróbálkozás, egy intellektuális beszélgetésnek a témáról viszont tudnék örülni. Persze, ha valaki úgy dönt, hogy szeretne megismerni, arra is nyitott vagyok, de alapvetően nem ez a célom, és ha a másik nem akar, meg van párja, akkor is nyitott vagyok egy párbeszédre.

A döntés a tiéd, csak gondoltam felajánlom.

jan. 12. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Így belegondolva kinkből nincs olyan, amit szégyellnék, egyedül akkor éreztem magam szarul, amikor olyan sráccal feküdtem le, aki az én személyes standardjaim szerint túl fiatal volt hozzám (18), csak nem bírtam magammal az ő esetében.
jan. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!