Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem hajlandó lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
Márciusban randizni kezdtem egy volt munkatársnőmmel viszont érdemleges előrelépés azóta se történt. Gyakran itt alszik nálam, érte megyek a munkahelyére vagy elmegyünk valahova, tehát úgy viselkedünk mint egy pár de nem mondjuk ki, vagyis, hozzáteszem én nem mondom ki mert számomra a szex is a kapcsolat része, nem csak a csókolózás, az pedig még nem történt meg. Hálás vagyok neki, amiért az elmúlt hónapokban támogatott egy baleset után (nem anyagilag) de kezdek belefáradni abba hogy akárhányszor próbálkozok nála mindig elutasít és veszekedés a vége. Nagyon szeretem őt de egyre kevesebb a türelmem. A történethez hozzátartozik, hogy mi nem voltunk jó viszonyban korábban és egy bántalmazó kapcsolatból lépett ki. Nem bízik még most sem bennem, folyton vádaskodik valótlan dolgokkal : nőzök, bulizok, iszok... Korábban voltak kalandjaim, de mióta a képben van becsületes vagyok hozzá. Én már nem tudom mit csináljak vele...
tegnap 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Ilyet sem hallottam még.
tegnap 20:59
 2/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Lassan 1 éve “együtt” vagytok, de még nem feküdtetek le? Ezt nőként mondom, hogy hagyd a fenébe. Ha nem fekszik le veled, annak oka van. Márpedig az, hogy (szerintem) nem akar tőled semmi komolya(bba)t. Neki ez így kényelmes, érzelmileg nincs egyedül, de még sincs elkötelezve. Ha 10 hónapja nem feküdt le veled, nem is akar. Hagyd. És ezt nőként mondom.
tegnap 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem kapcsolat,inkább barátságnak tűnik.

Szakítanék. Nem lennék együtt olyannal,akivel nincs szex. Ez vicc,ne haragudj.

tegnap 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Na ilyet én se hallottam még

Fejben minden oké mind kettőtöknél?

tegnap 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szüzen nem várattam ennyit a pasit. 2esnek igaza van.
tegnap 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Ez a tortenet kicsit nekem olyan, mintha elmennel egy etterembe vacsorazni, de ott a pincer azt mondana, hogy sajnos a konyhan most aramszunet van, mar dolgoznak a hiba javitasan, de addig is a turelmedet kerik es barbol tudsz italokat rendelni. Majd egy ora mulva, mikor mar ehen halsz kb es felallsz, hogy most mar atmesz egy masik etterembe, meg a pincer van megsertodve rad, hogy milyen pofatlan vagy mar... 🤣🤣🤣
tegnap 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mond el ezt helyettünk neki. Megérted türelmes voltál nagyon szereted őt. De már szeretnéd. Megérted hogy neki nehéz volt előtted, erősnek tartod, hogy talpra tudott állni.

De szükséged van a kapcsolathoz arra is, hogy úgy együtt legyjetek.

Ha történne legalább olyan érdemleges lépés hogy keres szakembert, ha úgy érzi még most is hogy nem menne. Még mondhatod, hogy vársz rá.

De ne húzd el a dolgot addig míg robbani fogsz.

Ha nem történt megcsalás idáig vártam rád hűségesen akkor láthatod én nem vagyok olyan rossz ember és nem csak kihasználni szeretnélek.

tegnap 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Bántalmazó kapcsolat - itt a megoldás kulcsa. Valószínűleg nagyon mélyen traumatizálódott, a szélsőséges érzelmi megnyilvánulásai is erre vallanak. Ha nincs extra pszichológiai érzéked akkor ebből a gödörből te nem fogod tudni kiszedni 10 év múlva sem - sőt egy idő múlva (mivel frusztrálja a problémák fennállása) téged is azonosítani fog problémaforrásként és egyre indulatosabb lesz veled, amíg végül kidob.

Küld el pszichológushoz. A nélkül nemcsak megdugni nem fogod, de csak idő kérdése ő maga mikor dob ki, hogy utána egy random ember karjaiba ugorjon dugni egy nagyot.

tegnap 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

Bizalomhoz nem kell más, mint hogy a másik ember kiépítse és hogy elfogadhathasd lásd hogy bízhatsz benne.

És ugyanez fordítva.

tegnap 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Engedd el...

Sose fog lefeküdni veled.

Hagytad magad becsapdázni.

Tipik nárci

tegnap 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!