Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó lefeküdni velem?
Ez nem kapcsolat,inkább barátságnak tűnik.
Szakítanék. Nem lennék együtt olyannal,akivel nincs szex. Ez vicc,ne haragudj.
Na ilyet én se hallottam még
Fejben minden oké mind kettőtöknél?
Mond el ezt helyettünk neki. Megérted türelmes voltál nagyon szereted őt. De már szeretnéd. Megérted hogy neki nehéz volt előtted, erősnek tartod, hogy talpra tudott állni.
De szükséged van a kapcsolathoz arra is, hogy úgy együtt legyjetek.
Ha történne legalább olyan érdemleges lépés hogy keres szakembert, ha úgy érzi még most is hogy nem menne. Még mondhatod, hogy vársz rá.
De ne húzd el a dolgot addig míg robbani fogsz.
Ha nem történt megcsalás idáig vártam rád hűségesen akkor láthatod én nem vagyok olyan rossz ember és nem csak kihasználni szeretnélek.
Bántalmazó kapcsolat - itt a megoldás kulcsa. Valószínűleg nagyon mélyen traumatizálódott, a szélsőséges érzelmi megnyilvánulásai is erre vallanak. Ha nincs extra pszichológiai érzéked akkor ebből a gödörből te nem fogod tudni kiszedni 10 év múlva sem - sőt egy idő múlva (mivel frusztrálja a problémák fennállása) téged is azonosítani fog problémaforrásként és egyre indulatosabb lesz veled, amíg végül kidob.
Küld el pszichológushoz. A nélkül nemcsak megdugni nem fogod, de csak idő kérdése ő maga mikor dob ki, hogy utána egy random ember karjaiba ugorjon dugni egy nagyot.
Bizalomhoz nem kell más, mint hogy a másik ember kiépítse és hogy elfogadhathasd lásd hogy bízhatsz benne.
És ugyanez fordítva.
Engedd el...
Sose fog lefeküdni veled.
Hagytad magad becsapdázni.
Tipik nárci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!