Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Te bele mennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Te bele mennétek egy ilyen ajánlatba?

Figyelt kérdés

Párommal beszélgettünk a legvadabb vágyainkról amit eddig senkinek sem mondtunk el és elmondta hogy számár nagyon izgató lenne ha keresnék egy számomra vonzó pasit és szexelnék vele , hagynám neki hogy belém élvezzen és úgy kapna vissza a párom. Azt mondta minden vágya, hogy azután dugjon meg miután a másik pasi már belé élvezett és ő is teletöltsön. Először nagyon megrémültem hogy úristen milyen beteg fantázia, de aztán álmomban visszatért ez az egész és úgy ébredtem hogy nagyon izgat. Azóta sokat gondolok erre, de nem merem felhozni a páromnak hogy én is szeretné kipróbálni.

Ez nagyon beteg?

ma 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobban elkorcsosul az emberi faj tényleg. Akármerre nézel.
ma 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu, persze, de sok harmas van, de nem hinnem hogy gumi nelkul meg hogy utana kinyaljak. Bar nem tudom, engem mindig kihagytak a bulibol...
ma 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra izgató a szexuális szabadság és hogy így is szeretnek, ennek ellenére egy jó kis nemibetegség; gyógyíthatatlan herpesz, hpv sokkal nagyobb kockázatot rejt magában, minthogy ez annyira fontos megvalósítandó tett lenne!! És ezek szerint a te párod, meg te is ilyen igénytelen és felelőtlen sutyerákok vagyokt?
ma 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Beléd élvez egy vad idegen, aki ki tudja kivel volt előtte, mert hát te is idegen vagy neki. Lehet összeszedsz valami nyavalyát,nekem valahogy nem izgató.
ma 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Jelentkezek, szivesen tele élveznélek. Pasid is jönne? Nézné?
ma 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
És te egy ilyen pasival élsz? Ez rettentően gáz. Nem cserélnék veled.
ma 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!