Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy ilyen ajánlatba?
24 éves, egyedülálló lány vagyok.
Egy anonim fórumon valahogy elkezdtünk beszélgetni egy pasival és szóba jött az anális szex téma is. Mondtam neki, hogy én még nem próbáltam soha, erre ő ajánlott 100 ezret, hogy "elvehesse az anális szüzességem".
Őszintén szólva nagyon vonz az ajánlat, mert szükségem lenne a pénzre, de félek is, hogy fájdalmas lenne a dolog.
Jó esélyed van a fájdalomra!
Ismeretlen pasi aki fizet, egyáltalán nem biztos, hogy figyelmes lesz! Mondhatja, hogy a pénzéért ez jár neki ha már belementél!
Én nem mennék bele a helyedben!
1.: Hogyme ismerné már egy anonim fórumon. :D :D
Kérdező: Így múködik az amikor pénzért szexelsz. Van benne ilyen kockázat, hogy nem lesz jó. De a pénz meg kell vagyis hagyni fogod. Aztán meg a szádba élvez, mert még felajánl egy ötezrest.
Tényleg megér ennyit 100.000 Ft?
Ez elég szomorúan hangzik..
A helyedben én biztos, hogy nem mennék bele ilyesmibe, bár szintem nem is valós a kérdés.
Egyébként 100.000 Ft-t meg tudsz keresni 4-5 napi munkával könnyedén..
Az, hogy te ezt nem lelkileg nem érzed-e megalázónak, az lehet szubjektív, mert mindenkinek más a szexualitáshoz való viszonya és mások a határai, de abba belegondoltál, hogy ha egy számodra gyakorlatilag idegen férfi szexuálisan rád gerjedve nem lesz annyira türelmes, mint egy párkapcsolatban lenne az, aki szeret, és esetleg erőszakos lesz veled, fizikai sérülést és lelki traumát okozva, akkor mit teszel, és hogyan fogod feldolgozni?
Ha netalán ez történne, elmennél a rendőrségre feljelentést tenni, és elmondanád, hogy szóban megállapodtál XY-al, és belementél, hogy "elvegye az anális szüzességedet" százezer forintért, de sajnos szexuális erőszak áldozata lettél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!