Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit gondolnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondolnátok a nőről, ha azt mondja fejezzétek be a szexkapcsolatot,de kicsivel később meggondolja magát, hogy mégis csak folytatná? Nagyon gáz lenne visszacsinálni?

Figyelt kérdés
Havi pár alkalommal találkoztunk és szexeltünk + interneten beszélgettünk. Elmondtam, hogy szeretném befejezni, de mégis csak hiányzik ami volt.
tegnap 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Szexkapcsolatba mindent lehet szóval nyugodtan folytasd!
tegnap 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem olyan mint egy szakítás. A könnyen kapott punci is érték.
tegnap 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érezném, hogy én vagyok a szamár, és nem a ló. Ez így ebben a formában nálam már nem működne, de lehet azért mert mimózább vagyok, mint egy átlagember.
tegnap 10:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ilyen egyszerű számít az is hogy mennyi ideje fejeztétek be milyen viszonyban voltatok mennyire volt jó a szex...
tegnap 10:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Elutasítanálak, - mert ez nem egy óriáskerék, amire ha van kedved felszállni, veszel egy jegyet, ha nincs, akkor meg tudomást sem veszel a létezéséről.

Volt egy menyasszonyom, aki felvetette egyik pillanatról a másikra, hogy szüneteltessük a kapcsolatunkat. Nem mentem bele, hogy ebbe, ebben a formában több időt áldozzak, - választás elé állítottam. Elváltak útjaink.

tegnap 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha csak szexkapcsolat akkor okés. Ott nem ígérsz ugyebár semmit és benne van a pakliban, hogy bármelyik fél kiléphet belőle ha közben talál magának párt. Ott csak a testiség dominál - win-win alapon mindenki megkapja amit akarna.

Volt olyan szexviszonyom ami hol tartott pár hónapig, majd 1-2 év szünet, hol megint találkoztunk. Na bumm, egyikőnk sem akart semmi komolyabbat a másiktól, a szex viszont közösen baromi jó volt :)

tegnap 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Vállald fel nyugodtan, örülni fog azt gondolom. Viszont ha nem lécci jussak eszedbe mint lehetséges alternatíva :P F.
tegnap 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy gyönyörű a puncija akkor nem gond.
tegnap 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!