Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncson 12 hónapra 7900 ft per hónap,rákattintok átutalás 94800 ft,ez mi?
Figyelt kérdés
tehát lényegében úgy nem lehet hogy 2 hónapig használom előfizetve,havi 7900 at von le,aztán lemondom,hanem egybe előre levon 94800 ft ot?végülis,valahogy meg kell ebből gazdagodnitegnap 20:26
31/46 anonim válasza:
Sztem ki fog röhögni a bkv jegyedért prolikám:-)
32/46 anonim válasza:
Én fent vagyok Face-n,de ha így írna egy pasi rám,feljelenteném zaklatásért.
33/46 A kérdező kommentje:
Annyit írtam rá,szia,irja,mitakarsz?pedig ugyanaz a képem mint puncson,tehát tudni kell mi a hézag
tegnap 21:26
34/46 anonim válasza:
Normális nő zaklatásnak veszi...Meg ha nem a Puncson írsz látja csóró vagy.
35/46 A kérdező kommentje:
úgy látszik nem vagyok szimpatikus a nőknek
tegnap 21:30
36/46 A kérdező kommentje:
ammikor szegény nőnél próbálkoztam,az is úgy csinált mint ha leprás lennék,aztán összejött egy nálam is szegényebbel
tegnap 21:31
37/46 anonim válasza:
38 kérdező
Nem mind1 milyen stílusban írsz
38/46 A kérdező kommentje:
Volt hogy annyit írtam,szia,irja,mit akarsz,volt hogy jelöltem az illetőt,erre letiltott
tegnap 21:41
40/46 anonim válasza:
Én anno sima társkeresőn fent voltma de ahol a pasi sóher az előfizetéshez és FB-on írt rám letiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!