Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt veletek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt veletek hogy olyan dolgot csináltatok, amire utólag azt mondtátok, hogy lehet hogy ez túl k.rvás volt?

Figyelt kérdés
Akár alkalmiban akár állandó kapcsolatban
tegnap 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Hát ha elfogadtam a pénzt kvás

De azért mert egy kicsit beválalósabb a csaj attól nem lesz kva

Mások szemében persze ribi

De az ő élete ő teste mindenki azt csinál amit akar

Ha neki jó akkor meg minek agyalni azon h hú qmit most csináltam a kvás vagy sem

tegnap 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
3 pasival egyszerre.
tegnap 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozás harmadikként házaspárhoz. Barátnők előtt szájjal kényeztetni egy férfit.
tegnap 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Szaunában szexelni egy idegennel egy kevés pénzért aki ráadásul idősebb is volt nálam. Igazából hányni tudtam volna magamtól utána. De akkor úgy éreztem mind1 ki csak valaki szexeljen velem. Csak mert a hormonok tolongtak bennem menzesz előtt
tegnap 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Kapcsolatban nem tudnék ilyet mondani, de azt utólag eléggé szégyellem, hogy gólyatáborban leszoptam egy dildót a teljes csoport előtt... :D
tegnap 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Egy két outfit volt utólag visszagondolva ku*vás szexben pedig nem volt.
tegnap 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Soha nem viltam egyedül résztvevő. Talan kettő alkalom volt ilyen.

Az egyik, amikor barátnőmmel egy buliban leszopiztunk egy idegen pasit, felelsz vagy mersz játék veszteseként.

Másik, ugyanezzel a barátnőmmel parcserés szex.

tegnap 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!