Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti csináltatok már olyat amire utólag nem vagytok büszkék?
Megbánt egyéjszakás, szex pénzért, egyéb?
Miért bántátok meg?
Ha itt sem vállaljátok fel akkor írhatjátok privátban is.
Nem
Olyanba nemegyek bele amit nem meselhetnek el egy barati tarsalgas kozben
Az első szex nem volt túl jó.
Egyszerűen nem voltam annyira hangulatban, a párom meg ráadásul sietett is, nem volt hosszú előjáték.
Bánom, hogy nem mondtam, hogy nekem ez gyors. Kvázi szinte hagytam megerőszakolni magam, kellemetlen volt.
Sajnálom nagyon, hogy így hagytam magam, igazából magamnak csináltam ezzel egy kellemetlen élményt, ami most is hatással van a szexhez fűzött viszonyomhoz.
Ti ne legyetek ilyen bátortalan hülyék.
"Ti ne legyetek ilyen bátortalan hülyék."
Emlékeztetsz egy bánatra... Basszam meg, basszam meg... majd megkaptam kb. ugyanezt.
Nyilván megvolt a kezdeti kedvem az együttléthez, az már más, hogy alábbhagyott közben.
Megmondtam, hogy én voltam a legnagyobb vétkes, amiért nem kommunikáltam egyértelműen.
Persze ettől még figyelhetett volna rám a párom jobban. Tekintve, hogy első alkalmam volt és 10 perc után szárazon elkezdte erővel dugni a méhem.
Ezt elcsesztük mindketten, ki kisebb, ki nagyobb mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!