Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért lesz prostituáltak?
Sok dolog lehet a háttérben
Ha nem tudod a miértet sose ítélkezz hiszem egy kislány se arról álmodozik babázás közben hogy majd használják minden mocskosságra a testét
Vannak akik nem önszántukból csinálják
Vannak akik annyira szeretik élvezik a szexet h úgy Vannak vele kellemes a hasznossal ezek általában nimfomániás beteg nők akik kapcsolatra alkalmatlanok hisz mindig kell az új a következő
Vannak azok akiknek kereset kiegészítés
Vannak akik ebből fizetik a tandíjat vagy egy komolyabb orvosi kezelés szedik össze a pénz
És Vannak azok akiknek egy s.o.s megoldás mert nagy a baj (én is csináltam mert akkora volt a gáz hogy kellett a pénz napokon belül
És ha nem írok egy hirdetés még nagyobb lesz a baj )
Ugye míg férfiként eltudsz menni segédmelósnak napi bérért
Nőként mit csinálsz ? Ha találsz is valamit ahova behívnak másnap próba napozni ott is vagy kifizetnek vagy nem aztán majd értesítünk.
Szóval igen nőként van az hogy nincs más választása az ember lányának Főleg ha nincs háta mögött senki aki kisegítő .
N
Bolti eladóként 300-400 körül lehet keresni havi 160 órában.
Prostiként, különösebb tehetség nélkül havi 1,2 millió megvan (40 ezer/ óra, napi 1 vendég) Még ha beleszámoljuk az előtte/utána fürdést, meg a lepedő mosást akkor is max napi 3 óra munka. havonta 90 óra.
Van egy barátnőm, nagyon régről ismerjük egymást. Még 20 évesen az egyetem mellett kezdte. Ő azt mondja, azért fogad vendégeket, mert sokkal több szabadideje van, mintha bejárna valahova dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!