Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik lenyelik, milyen íze van, és mennyire könnyen megy le, hogy ragacsos?
Figyelt kérdés
Férfiként kérdezem, szeretném tudni mekkora ez az áldozat amit megtesztek értünk, mennyire kellemetlen?
És szerintem minden férfi nevében írhatom: Köszönjük!
tegnapelőtt 19:01
21/24 anonim válasza:
Férfiként magam is tudom, ha napokig nem élvezek el (ritkán van ilyen), akkor nagyon sűrű, ragacsos lesz. A barátnőm pedig konkrétan imádja lenyelni, egyszerűbb is neki is így, de ilyen esetben mégis inkább máshova élvezek. Illetve mikor lecsúszik néhány sör, vagy sok sajt, hasonlók, akkor az ő elmondása szerint is rossz az íze, ilyenkor automatikusan megy cicire elsősorban. Minden más esetben, még ő kéri, hogy a szájába menjen :)
22/24 anonim válasza:
Nekem mindig a sózott szappan jutott róla eszembe, de többnyire nincs igazán erős íze. Állagra változó, az egészen folyékony és a tosájfehérje szerű között mozog, a sűrűbbet szerintem rosszabb lenyelni, én attól volt, hogy akaratlanul is öklendeztem.
De azt gondolom, hogy nem nagyobb áldozat, mint egy nagyon nedves puncit nyalni. Akit zavar, az nem fogja hagyni, hogy a szájába élvezz, aki pedig engedi, azzal még nem kell szégyellősködni, hanem ki kell élvezni.
23/24 anonim válasza:
Az íz válltozó..könnyen le lehet nyelni..N
24/24 anonim válasza:
asszem ma is kiégtem a gyakoriból.. talán deaktiválom is az accom
hmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!