Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik lenyelik, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik lenyelik, milyen íze van, és mennyire könnyen megy le, hogy ragacsos?

Figyelt kérdés

Férfiként kérdezem, szeretném tudni mekkora ez az áldozat amit megtesztek értünk, mennyire kellemetlen?

És szerintem minden férfi nevében írhatom: Köszönjük!

tegnapelőtt 19:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem kell puncsolni, ez nem áldozat, csak egy nyelés. Sokkal nagyobb a hűhó körülötte, mint amekkorát érdemelne. Ha van technikád, szinte semmi ízt nem lehet érezni, max kicsit sós-édeskés (attól függ mit evett/ivott). Állagra kb mint a nyers tojásfehérje.
tegnapelőtt 19:16
 2/24 A kérdező kommentje:
Akkor azért nem olyan borzalmas, ez megnyugtató, egy lányt se szertnék ezzel kínozni, csak ha tényleg nagyon szeretné, akkor csinálja.
tegnapelőtt 19:18
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Kóstold meg! Én is ezt csináltam, mert érdekelt, hogy mit érez a lány. f.
tegnapelőtt 19:21
 4/24 A kérdező kommentje:

Hát lehet igazad van!

Azt hiszem készítek, és akármennyire is undorodom tőle, de belenyalok. 🤣

Csak így tudhatom meg pontosan.

tegnapelőtt 19:24
 5/24 anonim ***** válasza:
47%
Ne csinálj ekkora felhajtást körülötte! Csak szépen enged a nő szájába! Hidd el, megoldja...
tegnapelőtt 19:30
 6/24 cinderella_ ***** válasza:
63%

Nagy csalódás lesz mikor ráeszmélsz, hogy a barátnőd nem csak, hogy nem nyeli le, de le se akar majd szopni.

Foglald el magad valami mással.

tegnapelőtt 19:32
 7/24 anonim ***** válasza:
66%
#5-ös pont az ilyen idióták miatt undorodik a legtöbb nő tőle. Velem tennéd ezt meg megkérdezés nélkül még kis is herélnélek ott rögtön.
tegnapelőtt 19:50
 8/24 A kérdező kommentje:

7-es

Igen, így van. Nekem is nyelték már le, de nem vártam el, egyáltalán az orált sem, nem kell csinálni ha nem izgat egy nőt. Én viszont szívesen csinálom a nőknek a nyalást, viszonzás nélkül is.

tegnapelőtt 19:53
 9/24 anonim ***** válasza:
70%
Nincs még 1 ilyen anyag amiben ennyiféle vitamin van.Ez a szájban nem ragacsos nedv.Te is ebből lettél,nem kell annyira undorodni tőle .
tegnapelőtt 19:53
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a zuhany alatt kóstoltam meg amikor kivertem. Semmi bajom nem lett, ahogy a lányoknak sem, azóta sem!
tegnapelőtt 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!