Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok férfi aki inkább nem válik el,helyette félremegy? Közben meg panaszkodik,hogy rossz a házassága,és minden téren ki van hűlve a kapcsolat? A kényelem miatt,hogy otthon az asszony főz mos takarít rá? Az ilyen szerintem meg aljas..
Nekem érdekes a helyzetem. 15 éve vagyok a párommal, ebből 10 éve házasok, 1 gyerekünk született, őszintén szólva elég is volt egy, mert egy gyerek is elég nagy kihívás, nem még több gyerek. Szerencsére már 10 éves, szóval elég nagy, lassan kamasz lesz, nincs már vele annyi teendő, mint régen.
Feleségemmel máig lobog a tűz köztünk, és bár én nehezen bírok néha a farkammal, de még nem csaltam meg. Pedig 15 év óta nem csoda, ha kívánok más nőt is. 15 éve nem voltam mással, és ugyan megkapok tőle mindent szexben amire vágyok, de jól esne más csajjal is egyszer összeröffenni így. Hangsúlyozom, szeretem és nem csaltam még meg. Azt se mondom, hogy tervezem, mert keresgélni partner nekem sincs időm és pofátlanság is lenne ilyen tenni, viszont tényleg jól esne néha mással. Úgyn is benne lennék ha ő engedné, hogy ő meg még egy lány felállás, csak lenne már egy kis változatosság, mert így 15 év után.. szerintem elfogadnám ha ő is akarna más pasival is egyet kamatyolni, mert ez szerintem természetes. Ugyanazt a kaját enni bármennyire hű vagyunk egyhez, nem bírjuk örökké, mégha kedvencünk is. A szex is ilyen, imádhatjuk a párunkat, de mást is jól esik néha megkóstolni. Ez nem feltétlen a szerelem és a megbecsülés elmúlása, hanem emberek vagyunk, tele hormonokkal és kész. Biológia az egész és kémia.
"És az elején,hogyan nem lehet amúgy kitapasztalni,hogy a másik félnek milyen szexuális igényei,libidója van? Akkor miért kerül sor a házasságra,ha már ebben kezdetektől fogva nem passzoltok?"
Te komolyan azt hiszed, hogy az elején letisztázzátok, hogy kinek mik az igényei és mekkora a libidója, és ez 10-20-30 éven át semennyit nem fog változni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!