Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan sok férfi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok férfi aki inkább nem válik el,helyette félremegy? Közben meg panaszkodik,hogy rossz a házassága,és minden téren ki van hűlve a kapcsolat? A kényelem miatt,hogy otthon az asszony főz mos takarít rá? Az ilyen szerintem meg aljas..

Figyelt kérdés
Számtalan emberrel találkoztam már,aki a fentiekre panaszkodott, hogy már semmi sem jó, a gyerekek meg már nagyok,otthon sincsenek. Akkor az ilyen,miért nem tud nyílt lapokkal játszani,és elválni a feleségétől? Inkább benne marad és a házinénivel szolgáltatja magát, a másik pótlékkal meg megy a szex? Milyen szörnyeteg az ilyen??
tegnap 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Most kapok hideget,meleget,de én szeretem a feleségem. Bár a szex kevesebb mint szeretném, és nem is bevállalós e téren.
tegnap 09:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Kérdezhetek valamit? És az elején,hogyan nem lehet amúgy kitapasztalni,hogy a másik félnek milyen szexuális igényei,libidója van? Akkor miért kerül sor a házasságra,ha már ebben kezdetektől fogva nem passzoltok?
tegnap 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Mert nincs pénz új életet kezdeni, a híd alá meg nem akar menni.
tegnap 09:41
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Sokan nem akarnak egyedül lenni. Egyik barátom pont ilyen, a párja ronda mint a bűn, nem kívánja szerintem, mert ismerem az ízlését, hogy mi az ideálja, de mégis együtt vannak és behunja a szemét szex közben, szerintem úgy van vele jobban nem talál, nincs ideje keresni és lyuk az lyuk miközben dugja másra gondol. Erre tippelek, mert nem akar egyedül lenni és újra keresgélni és gondolom egy kor felett már inkább a biztos mint a bizonytalan, még akkor is, ha nem szuper a dolog.
tegnap 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Különbözőek az emberek értékrendje. Van olyan nő aki úgy érzi elég független és fogja tudni élvezni az életet egyedül akár gyerekek és a hétköznapi nehézségek mellett is és magabiztos abban, hogy fog találni egy új partnert. Van aki társfüggő, nincs önbizalma, önállósága, barátai aki mellé állnak ebben a helyzetben ezért félnek az egyedülléttől és beletörődnek a helyzetbe. Ezt használja ki a férfi. Volt egy régi mondás, hogy jó dolog a házasság csak sokáig tart. Mai társadalomban ahol ennyi inger és változás éri a házastársakat nagyon nehéz éveken át boldog házasságban élni. Ehhez két pszichológiailag egyéséges felnőtt kell. Ha az egyiknek gyerekkorból eredő trauma vagy az értékrendje eltér a szülői példamutatás miatt előbb vagy utóbb gondok lesznek. A nők sokszor annyira vakok, hogy csak akkor vennék észre, hogy megcsalták őket mikor rájuk nyitna. Kényelem igen, mert a férfiaknak ezt a nők eltűrik, tudja, hogy félrekúr meg egy fos a házasság, egymásra sem tudnak már nézni, de jaj mit gondolnak majd a kollégák ha válunk, mi lesz a házzal, a tőle kapott autóval, a hitellel mert nekem egy vasam sincs, nem fogok kelleni senkinek mert meghíztam stb.
tegnap 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Nekem érdekes a helyzetem. 15 éve vagyok a párommal, ebből 10 éve házasok, 1 gyerekünk született, őszintén szólva elég is volt egy, mert egy gyerek is elég nagy kihívás, nem még több gyerek. Szerencsére már 10 éves, szóval elég nagy, lassan kamasz lesz, nincs már vele annyi teendő, mint régen.

Feleségemmel máig lobog a tűz köztünk, és bár én nehezen bírok néha a farkammal, de még nem csaltam meg. Pedig 15 év óta nem csoda, ha kívánok más nőt is. 15 éve nem voltam mással, és ugyan megkapok tőle mindent szexben amire vágyok, de jól esne más csajjal is egyszer összeröffenni így. Hangsúlyozom, szeretem és nem csaltam még meg. Azt se mondom, hogy tervezem, mert keresgélni partner nekem sincs időm és pofátlanság is lenne ilyen tenni, viszont tényleg jól esne néha mással. Úgyn is benne lennék ha ő engedné, hogy ő meg még egy lány felállás, csak lenne már egy kis változatosság, mert így 15 év után.. szerintem elfogadnám ha ő is akarna más pasival is egyet kamatyolni, mert ez szerintem természetes. Ugyanazt a kaját enni bármennyire hű vagyunk egyhez, nem bírjuk örökké, mégha kedvencünk is. A szex is ilyen, imádhatjuk a párunkat, de mást is jól esik néha megkóstolni. Ez nem feltétlen a szerelem és a megbecsülés elmúlása, hanem emberek vagyunk, tele hormonokkal és kész. Biológia az egész és kémia.

tegnap 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

"És az elején,hogyan nem lehet amúgy kitapasztalni,hogy a másik félnek milyen szexuális igényei,libidója van? Akkor miért kerül sor a házasságra,ha már ebben kezdetektől fogva nem passzoltok?"

Te komolyan azt hiszed, hogy az elején letisztázzátok, hogy kinek mik az igényei és mekkora a libidója, és ez 10-20-30 éven át semennyit nem fog változni?

tegnap 13:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak olyan szerencsétlen ösztönlények,akik sunnyognak,és nem merik elmondani a másiknak a vágyakat. Csak akkor kezd számára ez gázos lenni,amikor kiderül,hogy az asszonyka mégsem annyira túlfűtött mint hitte. Mert nem merte tőle megkérdezni az elején sem az igényeket sem semmit Te szerencsétlen utolsó.
tegnap 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Cseszheted, hogy 20 éve az elején mit beszéltetek. Annyit fogtok változni, hogy magad sem hiszed el.
tegnap 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Mi nem változtunk 15 év alatt semmit szinte, párom most is 20 évesnek néz ki és 32 éves én meg 35 és 25-nek nézek ki kb. A szülés ellenére is bombanő maradt, csak a jóból is megárt a sok, az ember mást is tud kívánni és akarni. A félrekúrás sokszor tényleg csak egy átmeneti zavar sokaknál, nem biztos, hogy rosszindulat és feltétlen szándékos megcsalás, mert nem szereti a másikat.
ma 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!