Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket zavarna ha a barátnőtő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a barátnőtőknek volt 1-2 éjszakás kalandja mielőtt összejöttök?

Figyelt kérdés
jan. 5. 23:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem az se erdekel, ha 30-an dugták meg egy éjszaka. A lényeg, hogy mellettem ne akarjon mást, és ne legyen semmi nemi úton terjedő kórságja.
tegnapelőtt 01:34
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Legaláb rutint szerzett.
tegnapelőtt 04:05
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Igen.
tegnapelőtt 04:15
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt. De mikor éljen, ha nem fiatalon? 8 éve vagyunk egyutt 30+ vagyunk mimdketten. Nem látok kivetnivalót ebben. Nekem is volt. Az egy más életkorszak volt:)
tegnapelőtt 06:21
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem zavar. Még mielőtt járni kezdtünk volt neki ilyen, de rossz élmények voltak. Már házasok vagyunk, de ha egyszer kétszer félrelépne nálam még az is beleférne. Szeretem és ami jó neki, az nekem is az. 39f
tegnapelőtt 06:30
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a különbség hogy itt nem a ceruza kopik hanem a ceruzából megy bele a cucc a hegyezőbe 😂 Gyenge vergődés amikor a csajok megakarják magyarázni hogy ugyanaz ha egy csávónak volt sok partnere mint egy nőnek.
tegnapelőtt 07:35
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Enyhén szólva is vicces lett volna ezen hisztiznem, figyelembe véve, hogy már 30 felett volt a csajom akkor is, amikor összejöttünk. Normális, hogy neki is voltak kalandjai, és szeretett szexelni előttem is, elég baromnak kell lenni ahhoz, hogy ezen fennakadjon egy férfi. Nem beszélve arról, hogy nekem is jobb így, mert nekem is előnyöm van abból, hogy már az első együttlétnél látszott, hogy nem kezdő, és úgy elintézett, hogy teljes mámorban voltam.
tegnapelőtt 08:00
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Te ne csajozz ha ilyeneken fenn akadsz.
tegnapelőtt 08:06
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem zavarna.
tegnapelőtt 09:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit zavarna, de nem ez az elsődleges. A legtöbb lánynak volt.
tegnapelőtt 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!