Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a barátnőtőknek volt 1-2 éjszakás kalandja mielőtt összejöttök?
Figyelt kérdés
jan. 5. 23:17
11/24 anonim válasza:
Engem az se erdekel, ha 30-an dugták meg egy éjszaka. A lényeg, hogy mellettem ne akarjon mást, és ne legyen semmi nemi úton terjedő kórságja.
14/24 anonim válasza:
Volt. De mikor éljen, ha nem fiatalon? 8 éve vagyunk egyutt 30+ vagyunk mimdketten. Nem látok kivetnivalót ebben. Nekem is volt. Az egy más életkorszak volt:)
15/24 anonim válasza:
Nem zavar. Még mielőtt járni kezdtünk volt neki ilyen, de rossz élmények voltak. Már házasok vagyunk, de ha egyszer kétszer félrelépne nálam még az is beleférne. Szeretem és ami jó neki, az nekem is az. 39f
16/24 anonim válasza:
Csak az a különbség hogy itt nem a ceruza kopik hanem a ceruzából megy bele a cucc a hegyezőbe 😂 Gyenge vergődés amikor a csajok megakarják magyarázni hogy ugyanaz ha egy csávónak volt sok partnere mint egy nőnek.
17/24 anonim válasza:
Enyhén szólva is vicces lett volna ezen hisztiznem, figyelembe véve, hogy már 30 felett volt a csajom akkor is, amikor összejöttünk. Normális, hogy neki is voltak kalandjai, és szeretett szexelni előttem is, elég baromnak kell lenni ahhoz, hogy ezen fennakadjon egy férfi. Nem beszélve arról, hogy nekem is jobb így, mert nekem is előnyöm van abból, hogy már az első együttlétnél látszott, hogy nem kezdő, és úgy elintézett, hogy teljes mámorban voltam.
18/24 anonim válasza:
Te ne csajozz ha ilyeneken fenn akadsz.
20/24 anonim válasza:
Kicsit zavarna, de nem ez az elsődleges. A legtöbb lánynak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!