Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány vagyok, de nemsokára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány vagyok, de nemsokára elveszítem. Hogy ne égjek be és legyek jó orálban?

Figyelt kérdés
Általában élvezésig szokás szopni?

jan. 5. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit fiatalabbal vesztette el régebben. De nagyon jó volt. Figyelmes volt óvatos ha kell meg jó keményen is tudott dugni. :)

jan. 5. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Ha normális a srác nem fogsz beégni. Lazulj el, kezdj vele játszani, figyeld a reakcióit és akár kérdezhetsz is. Ha azt látja, hogy te is élvezed és nem muszájból csinálod, már szinte teljes siker. Az első alkalommal egy normális pár nem fogja elvárni, hogy élete szopását kapja. Lesz még időtök gyakorolni. Sok sikert. 18L
jan. 5. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Én 3lánynak vettem el a szüzességét és egyik sem szopott előtte, csak én nyaltam ki őket előjátékként.

Csak arra kell figyelned, hogy ne feszengj, engedd el magad.

jan. 5. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

#6 a lényeggel (hogy nem fog beégni a csaj, és nem gáz a tapasztalatlanság), azzal egyetértek.

De az érvelés nagyon gáz!

1) Nem minden férfi sikertelen a nőknél. Nem mindenki szűz...

2) Aki csak azért van egy csajjal vagy faszival mert nem jutott vonzóbb (azaz beéri valakivel), az szembe köpi magát és a másikat is. Fujj! Ilyen ember az már tényleg a materializmus legalja. Isten óvjon mindannyiónkat a megalkuvóktól!

Hetero férfi (aki nem incel)

tegnapelőtt 01:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy úriember nem szopat meg az első alkalommal, hanem azt figyeli neked mi a jó. Aztán ha első alkalomra is annyira beindulsz, hogy szophatnékod támad, akkor miért is ne.
tegnapelőtt 08:46
 16/18 Jocika37 válasza:
6/15 topp komment 😂😂🤣✌️
tegnapelőtt 12:18
 17/18 anonim ***** válasza:

a szűz lennél meg lány ilyet te nem kérdeznél hogy élvezésig szopni..

kizárt.. meglepne ha a fiatal csajok (15-18) 1% akarna élvezésig szopni önakaratból

tegnapelőtt 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
A szex a legkevésbé olyan dolog (szerintem), amiben "szokás" valamit valahogyan csinálni.
ma 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!