Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány vagyok, de nemsokára elveszítem. Hogy ne égjek be és legyek jó orálban?
Én egy kicsit fiatalabbal vesztette el régebben. De nagyon jó volt. Figyelmes volt óvatos ha kell meg jó keményen is tudott dugni. :)
Én 3lánynak vettem el a szüzességét és egyik sem szopott előtte, csak én nyaltam ki őket előjátékként.
Csak arra kell figyelned, hogy ne feszengj, engedd el magad.
#6 a lényeggel (hogy nem fog beégni a csaj, és nem gáz a tapasztalatlanság), azzal egyetértek.
De az érvelés nagyon gáz!
1) Nem minden férfi sikertelen a nőknél. Nem mindenki szűz...
2) Aki csak azért van egy csajjal vagy faszival mert nem jutott vonzóbb (azaz beéri valakivel), az szembe köpi magát és a másikat is. Fujj! Ilyen ember az már tényleg a materializmus legalja. Isten óvjon mindannyiónkat a megalkuvóktól!
Hetero férfi (aki nem incel)
a szűz lennél meg lány ilyet te nem kérdeznél hogy élvezésig szopni..
kizárt.. meglepne ha a fiatal csajok (15-18) 1% akarna élvezésig szopni önakaratból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!