Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik félmeztelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik félmeztelenül szoktak strandon napozni vagy fürdeni, titeket vagy a pasitokat nem zavarja,hogy idegen pasik láthatják a melleiteket? Én is napoznék úgy,de maximum ha kettesben vagyunk:) 21L

Figyelt kérdés

jan. 5. 13:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
53%

Volt ilyen megkerdeztem se azt mondta ra az exem hogy had nezzenek ugyis o fog megdugni

Vicces rész nem o dugott meg

2l

jan. 5. 19:17
 42/47 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavar de egyik pasim sem zavarta eddig..N
jan. 5. 19:20
 43/47 anonim ***** válasza:
77%
Nudi helyekre is járunk, nem zavar egyikünket sem az ilyesmi.
jan. 6. 09:42
 44/47 anonim ***** válasza:
70%

Inkább tóra járunk,ott csupadzon és néha bugyiban vagyok.Egyikünket se zavarja.Én eleve nem társítom a meztelenséget a szexel.

Ami meg a védelmet illetti,télen kajálás közben,egy pizzázóban szólt oda a férjem a pasinak,hogy a nőjét nézegesse ne engem.Meg is értette rögtön.Habár ezt csak az értheti,akit beöltözve is leszólítanak a férfiak.Melltartót sem hordok,nem leszarom ki mit gondol.

jan. 6. 12:58
 45/47 anonim ***** válasza:
69%
Én egyszer próbáltam, utàna elmeséltem a jegyesemnek, és zavarta. De részben engemet is zavart. Viszont izgatja is, ha mások làtnak meztelenül vagy félmeztelenül.
jan. 7. 01:32
 46/47 anonim ***** válasza:
89%
90 években divat volt.
jan. 27. 09:53
 47/47 anonim ***** válasza:
79%

Ha a kedvesem monokinizni akarna egy strandon, akkor nyugodtan megteheti.

Ha ezért valaki nyilvános helyen elkezdené zaklatni, akkor nyilván jelezném a zaklatónak.

Aki meg le akar barnulni a rejtett helyeken, de szégyenlősebb vagy zavarja, ha esetleg megnézik, akkor menjen el csónakázni, vízibicajozni (mármint természetes vizek mellett) és süttesse magát.

:-)

jan. 28. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!