Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik félmeztelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik félmeztelenül szoktak strandon napozni vagy fürdeni, titeket vagy a pasitokat nem zavarja,hogy idegen pasik láthatják a melleiteket? Én is napoznék úgy,de maximum ha kettesben vagyunk:) 21L

Figyelt kérdés

jan. 5. 13:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%

És az anonimitás mögött bujkálva a való életben is vagytok olyan kemény legények, hogy meg tudjátok védeni az alkalmon kapó egyénektől a barátnőt?

Vagy ott meg az a szöveg jön, hogy "van annyira felnőtt, hogy megvédje magát" ti meg gyáván eliszkoltok?

Akinek meg a félmeztelen napozás után a bundakabát a következő fokozat, ott már igazán nehéz lenne mit mondani. Bár barátnője biztos, hogy nem volt még soha.

jan. 5. 15:26
 22/47 anonim ***** válasza:
73%

Te tényleg annyira kretén vagy hogy azt hiszed azért mert valaki monokinizik valahol (vagy akár pucéron nyomja naturista strandon), akkor rögtön 3-4 kiéhezett pasi fogja várni a parkolóban hogy megdugja??

Akkor nagyon nagy baj van a fejedben ember...

jan. 5. 15:28
 23/47 anonim ***** válasza:
78%
Azt már látjuk, hogy annyira bárgyú vagy, hogy szerinted egy darab nejlon felsőrész védi meg a nőt a zaklatástól. Nem kell minduntalan bizonyítanod.
jan. 5. 15:28
 24/47 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretem ha néznek. 19L
jan. 5. 15:32
 25/47 anonim ***** válasza:
0%

Az érvek hiánya után jön a személyeskedés. Nem is vártam mást.

Én voltam naiv, hogy feltételezni mertem, hogy még a mai világban is számít a barátnő védelme, de sajnos tévedtem...

jan. 5. 15:32
 26/47 anonim ***** válasza:
75%

védelme

:)))

megette a fene, ha egy nejlon cicifix minden, ami védi

jan. 5. 15:34
 27/47 anonim ***** válasza:
80%

#21 Voltál normális emberek között? Civilizált emberek között?

Szabad akarat van. Ha Ő úgy akar lenni, úgy lesz. Ez ellen nem tehetsz. Fürdik, napozik, nem pedig lábait széttárva, erotikusan invitálni a férfiakat....

Normális pasi nem legelteti a szemét másokon. Ha meg igen, akkor az a kis textil darab mit számít? Ígyis úgyis csorgatná a nyálát.

Ha a pasi a tettek mezejére akarna lépni, akkor az miért a nő hibája lenne? Ez még mindig áldozathibáztatás. A pasi döntött, a pasi a felelős

jan. 5. 15:34
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

Leírtam amit gondoltam.

Szöveg van. Tettek nincsenek. Remélem a nőtök keményebb nálatok...

jan. 5. 15:36
 29/47 anonim ***** válasza:
85%
Maradjunk annyiban, ha zaklatod a nőmet, akkor pofánb*szlak, akár toplessezik a nőm, akár nem. Ez a védelem, nem a bikinifelső.
jan. 5. 15:36
 30/47 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a 29 írta le a legfrappánsabban.
jan. 5. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!