Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki az ideális partnered meztelen teste?
Vékony, de nem anorex, barna haj, barna szem, ez kb a legfontosabb a szemszín. Kis cickó, kis popsi, saláta punci.
Szép lábújjak.
36/F
Kb velem egy magas, hosszabb haj (fekete meg vörös ne legyen), aranyos, kedves arc, ápolt külső, kerek cicik és popsi. Legyen vékony, de ne csont és bőr. Lehetőleg szőrtelen.
Fontos a formás, arányos test nekem.
A piercinget meg a tetoválást nem szeretem.
22f
Egy 160-170cn magas csaj, hajszín sztem mindegy nekem, szőkém sosem volt, nem tudom hogy illenek ossze egy kepen de elfogadnek egy szoke baratnot :D
Ne legyen duci, viszont tul vekony sem. Legyen formas combja es popsija( nem kell eddzotermi csaj legyen, legtobb csajnak anelkul is szep formas popsija van) es legyen egy kozepes cicije.
Ne legyen tul izmos csaj mert az taszito.
Legyen szep hosszu apolt haja.
Es ne legyen szoros, tudom nekik is ott no ahol nekunk es sajnos sokan nem tudnak tenni ellene. De ne legyen a keze annyira szoros mint az enyem.
max 25, vékony (azért nem sovány), a magasság számomra nem releváns.
Ne legyen erősen pigmentált.
A fiatalos (tini) arc az nagyon bejön.
Pici cicik, nem túl nagy de formás popo.
A haj és szemszín nekem mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!